FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Planirate prosidbu oko Uskrsa? Ovi zečići vam mogu poslužiti kao držači za prsten!

Viktoria Šafranić 26. ožujka 2021.

Uz njih, još je lakše izreći sudbonosno DA!

Pripreme oko najvažnijeg blagdana u godini već su lagano započele i shoppingiranje omiljenih dekorativnih stvarčica je u punom jeku. Iako Uskrsu ne pridajemo toliku pozornost kao Božiću, ove smo godine nekako posebno sentimentalni i želimo da naš dom zablista u ruhu topline i razigranih boja.

Ulazna vrata upotpunit ćemo šarmantnim vjenčićima o kojima smo nedavno pisali, a koji osim u okruglim varijantama, dolaze u još mnoštvo nekonvencionalnih izdanja.

Prpošni vjenčići ovog će Uskrsa krasiti naša ulazna vrata!

Predvorje ćemo svakako ukrasiti vjesnicima proljeća poput tulipana, narcisa, zumbula i maćuhica, dok ćemo blagovaonski stol i kuhinju staviti u fokus i osvježiti ih ukrasnim pisanicama, zečićima i s još mnogo drugih uskršnjih motiva.

Ako ste u stabilnoj vezi i bez obzira što vjenčanja trenutno nisu na pomolu, vi ipak želite svoju dugogodišnju vezu ovjekovječiti nečim posebnim i ove blagdane učiniti još ljepšima za vas i vašu partnericu?

Prosidba je čin koji će vaša bolja polovica zauvijek pamtiti, osobito ako se u tim radosnim trenucima potrudite na kreativan način.

Za sve koji ne žele klasičnu prosidbu na koljenima, na službenoj stranici Nexta pronašli smo neodoljive zečiće koji vam mogu poslužiti kao držači za prsten. Zečić koji stoji samostalno ili ljupki par koji iza leđa drži cvijeće, odluka je na vama. No to nije sve…

Imamo ideju i na koji način je iznenaditi….Kao što je dječji običaj za Uskrs lov na jaja, tako i vi (ako imate dvorište ili vrt) napravite pravu malu potragu sa smjernicama ili porukama koje će je odvesti do cilja.

Kada ugleda preslatke zečiće, već će je taj prizor učiniti sretnom, a kada na jednom uhu primijeti prsten, tek će s tim iznenađenjem krenuti prava navala emocija.

Toliko je malo potrebno da budemo originalni, samo doza mašte i volje…

Ako vam se naša ideja svidjela, zečiće možete potražiti na Nextu, a čak i ako ne planirate zaruke, svejedno vam ovi primjerci mogu poslužiti kao najmedeniji dekor.