Poznati

Pjevačicu Lanu Del Rey internet trolovi prozvali zbog viška kilograma!

Antonija Andabak 10. kolovoza 2020.

Mnogi očito ne shvaćaju da je prošlo deset godina od njenog hita "Born To Die" koji ju je lansirao u zvijezde!

Lana Del Rey u zadnjih se godinu-dvije pomalo povukla iz glazbene industrije, no osobe koje poznajemo kao “internet trolovi“, tj. osobe koje s namjerom šalju uvredljive poruke na određenu temu, nisu imali mira kada je nedavno osvanula fotografija iz frizerskog salona.

Krajem prošlog mjeseca, pjevačica hitova “Born to Die” u nerazvikanom, gotovo lokalnom frizerskom salonu promijenila boju kose u svjetliju, champagne nijansu s pramenovima koji joj uokviruju lice, no jedino što su dežurni dušobrižnici vidjeli jest njena punija figura.

Lana je svoju smeđe-crvenkastu kosu, svojevremeni zaštitni znak posvijetlila u topliji blonde ton te postigla novi look za potrebe novog projekta. No ta je informacija posve pala u drugi plan nakon žustre rasprave na temu njenog punašnijeg izdanja.

I dok Lana Del Rey na svom službenom Instagram profilu nije objavila niti jednu fotografiju nakon makeovera, to su učinile djelatnice salona iz Oklahome s kojima je Lana spremno i veselo pozirala. Te iste fotografije postale su viralne, na žalost, iz pogrešnih razloga.

Nakon što su “hejteri” izvukli fotografije iz mlađih dana koje su služile u svrhe uspoređivanja njene figure, nazivajući novi izgled nazvali “bapskim”, mnogi Lanini fanovi uspješno su stali u obranu pjevačice koristeći hashtag “We Love You Lana“, pružajući joj podršku.

Jedan je fan napisao odličnu poruku za sve one koji ne shvaćaju da se Lana svejedno osjeća odlično u svojoj koži. “Posramljivati Lanu Del Rey zbog izgleda tijela nije smiješno. I ona je samo čovjek, i ona stari kao svi mi. Prestanite misliti da mora izgledati kao prije deset godina. Ona više nije ta djevojka, sretna je i zdrava takva kakva je.”

Srećom, pjevačicu ne zanimaju osobe koje površno komentiraju nečiji izgled, fokusirana je na svoj novi projekt pod nazivom Violet Bent Backwards Over The Grass koji uključuje 14 pjesama, a Lana ih naziva pjesmama autentičnog duha, stare duše kakva je i ona sama.