FOTO by Instagram/ @sementa_rajhard

Poznati

Pink haljina vrijedna komplimenata, osobito kada je nosi Sementa Rajhard!

Antonija Andabak 01. kolovoza 2021.

Istu ovakvu haljinu nosila je nedavno i Maja Šuput. Kojoj bolje pristaje, crnki ili plavuši?

Jedna od najljepših glumica i nadarena pjevačica, Sementa Rajhard ove je subote prisustvovala na vjenčanju i pritom mnoge oborila s nogu svojom atraktivnom pojavom. Za tu je prigodu odabrala jarko pink usku haljinu koja joj je, moramo priznati, pristajala kao salivena!

Ova je haljina definitivno poslužila kao inspiracija mnogim ženama kada je u pitanju elegantan, ženstven i atraktivan odjevni komad odabran za gošće na vjenčanju. Pink boja crnkama poput Semente divno pristaje, no ova ista boja, savršeno će istaknuti preplanulu put plavuša, možda još i atraktivnije!

Za gošće na vjenčanju vrijedi pravilo, barem na našim područjima, da je bijela boja rezervirana samo za mladenku, a sve nježnije tonove mogu nositi bliski članovi obitelji poput sestre ili kume, stoga vama kao gostima preostaje odabrati idealnu boju iz širokog spektra palete svih ostalih boja.

To je upravo učinila Sementa s vibrantnom, pravom ljetnom nijansom, a osobito nam se dopalo kako je prorezima, ova haljina dobila na atraktivnosti. Sementa je haljinu maksimalno istaknula tako što je kosu svezala u niski rep te odabrala viseće, glomazne naušnice u zlatnoj boji. Puderaste sandale na petu s tankim remenčićima upotpunila je look, kao i mini torbicom u istoj boji.

Istu ovakvu haljinu, na obiteljskom ljetovanju nosila je i Maja Šuput. Da vas “čujemo”, kojoj bolje pristaje?