Dekor

Ping pong postaje još zabavniji uz ljupke Snoopy rekete!

Viktoria Mikulić 28. lipnja 2023.

Stolni tenis ovog bi ljeta mogao biti vaš najdraži sport!

Stolni tenis igra je kojoj se uvijek rado vraćamo, a posebice u ljetnim mjesecima i tijekom godišnjeg odmora, kada imamo više vremena za slobodne aktivnosti i zabavu s prijateljima.

Ova igra uvijek izazove smijeh, ali i napetost kada gubimo od druge strane, no uz rekete koje smo pronašli, čak i ako izgubite, jedan pogled na njih bit će dovoljan da vas oraspoloži i da se ponovno vratite u igru.

Na web stranici poznatog brenda women’secret pronašli smo božanstvene rekete za ping pong koji dolaze u pastelno žutoj boji, a koje krasi ljupki Snoopy. Ovi reketi ne samo da su nezaobilazan ljetni par koji morate ponijeti na more, već su i izvrsna rekreacija kada god vam postane dosadno sunčanje i kupanje (ako je to uopće moguće).

Stolove za stolni tenis možete pronaći na većini plaža, stoga nemate izlike da zaigrate jednu partiju s ovim stylish reketima u kojima će jednako uživati odrasli i djeca.

Ove žuto-bijele rekete za plažu upotpunjuju pruge i print Snoopyja koji se sunča na ležaljci. Ako i vi želite zaigrano ljeto i pravu uživanciju na godišnjem odmoru, možete ih naručiti po cijeni od 18,99 €!

I ne zaboravite, stolni tenis je samo igra, nemojte gubiti živce ako izgubite, već se samo sjetite da ste na moru, što si ne može baš svatko priuštiti.