Film

Pig – triler u kojem Nicolas Cage kreće u osvetnički pohod!

admin 18. lipnja 2021.

A sve zbog ukradenog praščića!?! Pogledajte trailer i ostanite "PAF"

Napeti trileri u kojem se sve vrti oko otmice i osvete ponekad nas znaju svojom neizvjesnošću zakovati pred male ekrane gdje film pogledamo u jednom dahu. Filmovi s tematikom otmice imaju svoju popularnost, a sigurno ste pogledali neke od njih.

The Silence Of The Lambs” sigurno je jedan od vodećih psiholoških trilera s takvim sadržajem u kojem Hannibal Lecter pomaže detektivki Clarice Starling pronaći traženog otmičara Buffalo Billa.

High And Low“, “Fargo, Prisoners” , “Don’t Breathe” , “You Were Never Really Here“, “Misery”, “All The Money In The World” ,”Taken” samo su neki od naslova poznatih filmova o otmici, ali uskoro nam dolazi film koji će nadmašiti sve do sada viđeno.

Nicolas Cage glavni je protagonist u novom napetom psihološkom trileru “Pig” čija se radnja također temelji na otmici, ali ovaj put to nije kćer ili bliska obitelj već simpatičan – praščić.

Koliko god zvučalo simpatično film nije za najmlađe, niti ima slatkih scena kao u filmu praščić Babe. Rob (Nicolas Cage) se zaista ne šali i napravit će sve kako bi pronašao svog ljubimca prije nego što završi u pećnici nekog poznatog restorana.

Pogledajte trailer i pokušajte nam pomoći da li smo nešto propustili ili krivo shvatili.

Film će krenuti s prikazivanjem 16.07. i moramo priznati da smo nestrpljivi saznati u čemu je kvaka.