FOTO by Netflix

Film

Phoebe Dynevor neće se vratiti u trećoj sezoni serije Bridgerton

admin 31. siječnja 2023.

Nakon odgode prikazivanja nove sezone dolazi još jedna loša vijest

Phoebe Dynevor potvrdila je da se neće vratiti za treću sezonu Bridgertona. Dvadesetsedmogodišnja glumica sudjelovala je u obje sezone u liku Daphne Bridgerton, a upravo je objavila da se njen lik neće pojavljivati u trećoj.

Bridgerton treća sezona
Foto: Netflix

U intervjuu za Screen Rant na festivalu Sundance Phoebe je izjavila da se, iako bi mogla nastupiti u budućim sezonama, veseli što će treću sezonu doživjeti iz perspektive gledatelja.

Bridgerton treća sezona
Foto: Netflix

U prvoj sezoni Bridgertona Phoebe je imala glavnu ulogu koja prati njezin lik Daphne kao najstariju kći obitelji Bridgerton koja se suočava s pritiskom da krene stopama svojih roditelja tako što će pronaći ljubavnog partnera.

Bridgerton treća sezona
Foto: Netflix

Dok njezin stariji brat isključuje svakog od njezinih potencijalnih udvarača, tajanstvena Lady Whistledown širi tračeve koji joj ne idu prilog.

Nakon što upozna Simona, vojvodu od Hastingsa par postiže obostrano koristan dogovor u kojem se pretvaraju da su zaručeni, no stvari postaju komplicirane.

Bridgerton treća sezona
Foto: Netflix

I dok se druga sezona fokusirala na starijeg brata Anthonyja, treća sezona bit će fokusirana na Penelope i Colina Bridgerton.

Treća sezona Bridgertona trenutno je u produkciji, a budući da je treća sezona malo odgođena, još čekamo detaljne informacije.