FOTO by Instagram @bridgertonnetflix

Film

LOŠA VIJEST! Odgođena je treća sezona Bridgertona!

Daria Lovrić 19. siječnja 2023.

Što se događa s Colinom i Penelope?

Otkad se pojavila na Netflixu na Božić 2020., serija „Bridgerton“ postala je veliki HIT diljem svijeta, pogotovo među ljubiteljicama romantičnih priča. Povijesna drama prati osmero djece iz obitelji Bridgerton, a radnja se temelji na romanima Julije Quinn.

Prva sezona serije fokusirala se na Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) i vojvodu od Hastingsa (Regé-Jean Page), a druga sezona na Kate Sharmu (Simone Ashley) i vikonta Anthonyja (Jonathan Bailey).

U trećoj sezoni trebala bi pratiti romansu Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i brata njezine najbolje prijateljice, Colina Bridgertona (Luke Newton). Njihova se ljubavna priča spominjala u prethodnim epizodama serije, stoga jedva čekamo vidjeti kako će se radnja rasplesti.

Što se dogodilo s trećom sezonom serije Bridgerton?

U trećoj sezoni serije Pen će se posvetiti zadatku pronalaska muža, budući da će joj brak dati neovisnost koja joj je potrebna da i dalje bude Lady Whistledown. Nakon što se Colin vrati s putovanja, pokušat će popraviti njihovo prijateljstvo pomažući joj u gradnji samopouzdanja. Dok njihovo prijateljstvo bude raslo i Penelope bude tražila muža, njihovi osjećaju izaći će na vidjelo.

Svima omiljena drama iz prošlosti, Bridgerton, doživjela je veliki problem jer je produkcija treće sezone krenula, a zatim je došlo do odgode zbog neočekivanog razloga. Treća sezona serije trebala je imati premijeru ove godine na proljeće, međutim kreatorica serije Shonda Rhimes, nije se složila s pričom koja bi se trebala prikazati.

Rhimes navodno nije bila zadovoljna dijelovima zapleta treće sezone te ih smatra „previše mračnima“. “Postoje neki elementi s kojima Shonda jednostavno nije zadovoljna pa ih želi promijeniti. Neki od njih su postali vrlo mračni”, rekao je izvor za MailOnline.

O odgodi su dodali: „Rečeno nam je da je potrebno vratiti zabavu na ekrane, tako da ima promjena u seriji, što naravno znači odgodu premijere. Jedno je sigurno, produkcijski tim želi to učiniti kako treba za obožavatelje Bridgertona kako bi uživali u seriji koliko su i u prošlosti.“

Hoćemo li u trećoj sezoni ipak gledati Colina i Penelope?

Još u svibnju 2022. Nicola Coughlan, otkrila je da će njezin lik Penelope i Colin Bridgerton (Luke Newton) biti u fokusu treće sezone Netflixove serije.

„Kao i Lady Whistledown, već neko vrijeme čuvam tajnu i mogu vam svima potvrditi da je treća sezona ljubavna priča Colina i Penelope”, rekla je. „Čuvala sam tu tajnu od drugog tjedna u drugoj sezoni.“ – napomenula je Coughlan (Penelope).

Nadamo se da se sama ideja neće promijeniti i da će se promjene u posljednjem trenutku isplatiti! Još uvijek nema informacija o terminu dolaska novih epizoda, međutim nadamo da se „mračni“ dijelovi neće previše pomaknuti premijeru treće sezone.

U nastavku škicnite teaser i uživajte u novim kadrovima!