Promo

Personalizirani ruževi najnoviji su trend u svijetu make up-a

PR 21. rujna 2018.

Novo lice ruža Guerlain Rouge G

Da poklopac ruža može biti primjer kreativne slobode, dokazali su u Guerlainu i predstavili inovaciju u dizajnu Rougea G. Luksuzno mjesto predstavljanja bila je jahta „Guerlain“, usidrena na Zapadnoj obali u Splitu, na kojoj su se u opuštenoj atmosferi okupila i brojna poznata imena poput Anamarije Asanović, Gabrijele Budimir, Vedrane Ilić i Horvata Čaglja.

Neki od njih su se prepustili vještinama Guerlainovog vizažista Anthonyja Chasseta, koji ih je upoznao s najnovijim make-up trendovima sezone.

Dizajn poklopca ruža Rouge G potpisuje poznati dizajner nakita Lorenz Bäumer koji je zaslužan za novo ruho ovog nezamjenjivog stanovnika kozmetičke torbice. Uz nevjerojatne kombinacije nijansi ruža, od sada imamo mogućnost same birati dizajn poklopca s ogledalom koji nam se najviše sviđa.

Guerlain Rouge G visoko je pigmentirane teksture koja sadrži mikro-čestice kristala, što mu osigurava satenski finiš i potpunu pokrivenost. Zahvaljujući sferama hijaluronske kiseline, maslacu manga i ulju jojobe, hrani usne, čineći ih glatkima i punima.

Rouge G dostupan je u 30 vibrantnih nijansi, dok je najnoviji dizajn poklopca moguće odabrati između 15 različitih uzoraka, među kojima će se zacijelo naći idealan za svaku osobnost.

Cijena ruža je 240 kn, a cijena poklopca je 130 kn.