Dekor

Personalizirani Orašari s vlastitim imenima naša su blagdanska želja!

Viktoria Mikulić 26. studenoga 2019.

Adventske dekoracije nikada nisu bile šarmantnije nego ove sezone…

U potrazi za jedinstvenim poklonima naišli smo na obiteljski obrt Larosana čije je sjedište u gradu Zagrebu. Ovaj kreativan tim specijaliziran je za proizvodnju personaliziranih poklona, nakita i dekoracija za razne prigode.

Vlasnici su nam otkrili kako je sve krenulo tijekom planiranja vlastitog vjenčanja gdje su većinu dekorativnih stvarčica odlučili sami dizajnirati i izraditi.

Od vlastitih revera, buketa od perlica, ukrasa za kosu, poklončića za goste, kutijice za prstenje, jelovnika, poklon paketa za kumove, do liste na kojoj je bio raspored sjedenja, kutijice za darivanje, kao i cjelokupnog aranžiranja restorana u kojem se održavala svadbena večera, dvoje supružnika osmislili su potpuno sami.

Sve su izradili u svome stilu, s mnoštvo kreativnosti što su odmah primijetili brojni uzvanici i osoblje koji su im odmah uputili pozitivne komentare i riječi hvale.

To im je ujedno bio i znak da bi mogli pokrenuti vlastiti projekt te široj publici ponuditi sve ono što su i oni imali na svoj najvažniji dan u životu.

Osim accessoriesa za vjenčanje, domaći brend Larosana s vremenom je nadopunio asortiman te su se u ovo predblagdansko vrijeme orijentirali na izradu personaliziranih čizmica, orašara s imenom ili prezimenom obitelji, te preslatkih vijenaca za vrata od zrcalnog pleksiglasa.

Osluškujući potrebe svojih klijenata i kupaca, uz personalizirane poklone za vjenčanje, izrađuju i one za krštenje, prvu pričest, diplomu, rođenje djeteta te mnoge druge.

Unutar raskošne ponude još se mogu pronaći unikatne torbe, novčanici, raznovrsni nakit, okviri i plakati kao i još mnogo drugih simboličnih proizvoda.

Današnji užurbani tempo života ostavlja vrlo malo vremena za odabir ili izradu personaliziranih te poklona s osobnom porukom pa se iz tog razloga trude ponuditi neuobičajen asortiman, konstantno uvodeći i osmišljavajući nove ideje i rukotvorine.

Sama činjenica da su dijelom nečijeg najvažnijeg životnog događaja, predstavlja im iznimno zadovoljstvo i potiče ih da postanu još bolji.

Ako i vi želite da ovi ručno rađeni darovi budu dio vaših najbitnijih životnih trenutaka, za više informacija svakako posjetite njihovu društvenu mrežu Facebook: Larosana i Za Za Zoo Art by Žana.  Također, za sve aktualnosti pratite i njihove Instagram profile: larosana2018 i zazazooart!

#orašar IGRA DARIVANJA 

U suradnji s domaćim brendom Larosana, jednu sretnicu nagradit ćemo personaliziranim Orašarom s imenom ili prezimenom obitelji. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica personaliziranog Orašara s potpisom domaćeg brenda Larosana je Vesna Petricevic. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.