FOTO by notonthehighstreet.com

Dekor

Personalizirana karta na kuglici najbolji je poklon za vašu polovicu

Mia Vodopija 10. prosinca 2021.

Bilo da se želite sjećati lokacije zaruka, vjenčanja ili nečeg drugog, ovaj odličan dar će vam to omogućiti

Ovo je vrijeme kada svi razmišljamo o najboljem mogućem poklonu koji će zadiviti one posebne ljude u našim životima. Iako su parfemi, rukavice, satovi i nakit jako lijepi pokloni, ne čine se osobnima.

Mi smatramo da bi simboličniji poklon bio odvesti vašu ljubav u kazalište, u kino ili u restoran – počastiti ih nečim što posebnim, iskustvom. No, za one koji su već isprobali sve restorane koji su ih zanimali ili su već pogledali par dobrih predstava kojima su se veselili, nemojte očajavati.

Mi smo u bespućima interneta pronašli pravu stvar za vas… nešto potpuno novo i unikatno – personaliziranu kartu!

notonthehighstreet.com

Proslavite posebnu uspomenu uz ovu personaliziranu kartu u božićnoj kuglici u obliku staklene bočice. Možete poklon još više personalizirati s porukom ugraviranom na drvenu naljepnicu na bočici.

notonthehighstreet.com

Ovim jedinstvenim darom zauvijek zabilježite dragocjene uspomene. Odaberite bilo koju lokaciju na svijetu koja ima posebno značenje za vas i vašu voljenu osobu. Možda je to lokacija na kojoj ste se zaručili, vjenčali, ili doživjeli neki drugi poseban trenutak.

notonthehighstreet.com

Odaberite mali komadić vintage karte koji prikazuje mjesto po vašem izboru i zapečatite tu lokaciju u ovoj malenoj staklenoj bočici. To je savršen poklon i uspomena koja se može čuvati godinama, a i desetljećima.

Personaliziranu kartu u božićnoj bočici možete naručiti po cijeni od £16 putem ovog LINKA.