FOTO by Pepco

Dekor

Pepco ukrasni zečići pastelnih boja za samo 3 eura!

Viktoria Mikulić 12. ožujka 2024.

Osvježit će svaki interijer!

Još nas manje od tri tjedna dijeli do najvažnijeg katoličkog blagdana i sigurni smo da ste već počeli škicati izloge trgovina i online shopove u potrazi za dekorativnim stvarčicama kojima ćete ukrasiti dom.

Pastelne boje, pisanice, zečići i pilići mogu se pronaći posvuda i štogod odabrali, vaš će ambijent poprimiti dražesnu notu.

Ako želite dodatnu dozu slatkoće, zavirite u novi Pepco asortiman uskršnjih dekoracija čije su cijene i više nego prihvatljive.

Mi smo izdvojili nekoliko favorita koji će nesumnjivo osvježiti interijer. Od ukrasnih zečića, teglica i košara, vjerujemo da ćete pronaći nešto za svoja četiri zida.

Ovi ukrasni zečići predivnih proljetnih boja unijet će uskršnji duh u vaš dom. Idealni su za kreiranje jedinstvenih dekoracija, a dolaze u pastelno rozoj, lila, nježno zelenoj i žutoj boji.

Tu su i pletene košare u bijeloj i prirodnoj smeđoj boji, savršena za potragu za uskrsnim pisanicama. Sigurno će donijeti puno veselja vašoj djeci, osobito zbog ručke košare koja je ukrašena sa zečjim ušima.

Osvojile su nas i ukrasna tegle za cvijeće u žutoj i krem boji. Jedna dolazi u obliku pilića, a druga u obliku uskrsnog zeca. Nesumnjivo će lijepo pristajati uz narcise, šafrane i drugo proljetno cvijeće.

Šećer na kraju, papirnati ukras u obliku zeca šarmantna je dekoracija kojom možete ukrasiti proljetne grane i još mnogo toga.

Ove božanstvene dekoracije, čije se cijenu kreću između 2-5 eura, u tren oka će unijeti uskršnju atmosferu u vaš dom. Sve primjerke možete pronaći na pepco.hr!