FOTO by Pepco

Dekor

Pepco osvaja novom Tom&Jerry kolekcijom posuđa i home dekora!

Viktoria Mikulić 26. siječnja 2024.

Ako je vašem životnom prostoru potrebna doza slatkoće, pronašli smo je...

Kada smo u potrazi za trendi home dekorom pristupačnih cijena, Pepco i Tedi naša su najdraža mjesta gdje uvijek pronađemo nešto po vlastitom ukusu.

Od svijeća, raznih dekoracija za kuću i proslave pa sve do šarmantnog posuđa poput šalica, čaša i tanjura, njihovi noviteti vrijedni su naše pažnje.

Često nas razvesele kolekcijama s motivima poznatih cartoon likova. Od Donald Ducka do Mickeyja Mousea, jednako osvajaju djecu i odrasle., primjerci koje su upravo predstavili posebno će šarmirati generacije 80-ih i 90-ih.

Ovog puta predstavili su liniju s printom Tom&Jerryja, mačke i miša koje smo neprestano gledali u djetinjstvu, a koji iako se zapravo nisu slagali, u konačnici nisu mogli jedno bez drugoga.

Od šalica za kavu i čaj, tanjura s printom ovih kultnih animiranih likova, pa sve do posteljine, bočice za vodu, staklenke u koju možete spremiti kolačiće, Tom&Jerry kolekcija nezaobilazna je za sve one koji svom domu žele dodati dašak slatkoće.

Čim smo ugledali ove divne proizvode, pojavio se osmijeh na našim licima, a možemo samo zamisliti kako bi se osjećali kada bi naš krevet krasila Tom&Jerry posteljina, ili kada bismo prvu jutarnju kavu ispijali iz ovih šalica.

Ako ste i vi ludi za vječnom utrkom mačke i miša, ove i još mnoštvo drugih noviteta potražite na LINKU ili u Pepco poslovnicama.