FOTO by Pepco

Dekor

Pepco home dekor u Mickey Mouse štihu od 4 do 6 eura!

Viktoria Mikulić 18. siječnja 2023.

Asortiman s omiljenim cartoon likom naša je opsesija…

Svaka je žena vladarica svoje kuhinje. Kuhinja je za nju svetinja i ona točno zna gdje što treba stajati i u to joj se ne treba previše miješati.

Ako je vaša kuhinja mjesto gdje se osjećate najugodnije, gdje potičete inspiraciju i gdje možete biti kreativni, vrijeme je da je opremite sitnicama koje će vam u svakom trenutku mamiti osmijeh na licu, ali vas i poticati da svaki idući obrok bude još bolji.

4 EUR

Za sve ljubiteljice Mickey Mousea koje vole u svoju kuhinju dodati dozu slatkoće, zavirili smo u novu Pepco kolekciju posuđa koja e malo koga ostaviti ravnodušnim.

Unutar asortimana mogu se pronaći tanjuri, zdjelice za pahuljice, voće ili nešto drugo, bočice za vodu, kalupi za pečene, a tu su i neizostavne teglice za biljke koje će još više ukrasiti vaš radni kutak.

6 EUR

Osim što ovi proizvodi izgledaju božanstveno, istaknuli bismo i njihove cijene koje se kreću od 4 do 6 eura, stoga smatramo da si svaka osoba može priuštiti barem jednu od ovih ljupkih stvarčica.

Bez obzira jeste li u potrazi za novom šalicom iz koje ćete s još većom uživancijom ispijati prvu jutarnju kavu, ili želite nove tanjure za blagovaonski stol koji će oduševiti sve oko vas, svakako škicnite Pepco trgovine čija će vas ponuda razveseliti na prvu.