FOTO by Badel 1862 / Instagram @badel_pelinkovac

Dom

Pelinkovac Winter – prošlogodišnji zimski HIT s cimetom, klinčićima i burbon vanilijom ponovno stigao na police!

Daria Lovrić 19. prosinca 2023.

Limitirano izdanje može biti posluženo u hladnoj i toploj mirisnoj varijanti!

Kada je prošle godine popularni brend Badel 1862 lansirao novo, zimsko izdanje omiljenog i najprodavanijeg biljnog likera na hrvatskom tržištu – Pelinkovac Winter, ovo limitirano izdanje zaludjelo je društvene mreže.

Na naše veliko oduševljenje, ususret blagdanima ovo mirisno i začinjeno piće s okusom Božića vraća se na velika vrata.

Po drugi puta u svojoj 160 godina dugoj povijesti kultni Pelinkovac je obogaćen začinima koji obilježavaju zimu.

Zimsko izdanje Pelinkovca čini jedinstveni blend već poznatog mediteranskog bilja s dominantnim pelinom i prepoznatljivim blagdanskim začinima: cimetom, klinčićem i burbon vanilijom.

Popularne zimske okusne note prati i originalan dizajn, ikonska boca za ovu je seriju keramičkom tehnikom obojena u snježno bijelu boju, a kako bi zimski ugođaj bio potpun etiketa je dobila duboku plavu boju i pahuljastu strukturu obogaćenu zlatnim detaljima i nježnim bijelim pahuljama.

Pelinkovac Winter
Pelinkovac Winter

Pelinkovac Winter može biti poslužen u hladnoj i toploj mirisnoj varijanti. Priprema je vrlo jednostavna; ugriju se jednaki dijelovi Wintera i vode, umiješa se žličica meda i ulije u šalicu. Potom se doda nekoliko klinčića, cimet te na kraju tanko narezana kriška zelene jabuke. U klasičnom servingu Pelinkovac Winter poslužuje se ohlađen na 8°, bez dodavanja leda i dekorira kriškom zelene jabuke.

„Lansiranjem Pelinkovca Winter, Badel 1862 potvrđuje svoju inovativnost i sposobnost da istodobno čuva tradiciju i prati suvremene trendove. Nakon odlično prihvaćenog Pelinkovca Orange sada smo dobro poznati okus našeg likera obogatili cimetom, klinčićima i burbon vanilijom. Ova ograničena serija bit će dostupna ove zime i vjerujemo da će biti prihvaćena od strane potrošača. Naravno, kao i u svim našim proizvodima i u „zimskom“ Pelinkovcu treba uživati umjereno i odgovorno“, poručio je Lovro Vučković, direktor marketinga Badela 1862.

Vjerujemo da je i vas oduševila ova vijest. Mi smo svoju bocu već nabavili i ove blagdane planiramo uživati u toploj i hladnoj verziji!