FOTO by IMDb

Film

Pedro Pascal i Ethan Hawke glume ljubavnike, pogledajte trailer!

admin 27. travnja 2023.

Nakon uloga u serijama "Narcos" i "The Last Of Us" Pedra gledamo u nečem sasvim novom

Pedro Pascal vruća je roba na holivudskom tržištu i trenutno je jedan od najtraženijih i najpopularnijih glumaca. Lagani uspon krenuo je nakon odlične role u seriji “Narcos” gdje je glumio DEA agenta Javiera u lovu na Pabla Escobara, no gromovit uspjeh stigao je nakon odlične uloge u seriji “The Last Of Us” koja posljednjih mjesec dana ruši sve rekorde gledanosti.

Obje serije obiluju akcijom, pucačinom, ubojstvima i nadrealnim horor stvorenjima, a sada nam Pedro dolazi u filmu koji svojom radnjom odlazi u sasvim novom pravcu.

Strange Way of Life” naslov je novog kratkog filma redatelja Pedra Almodóvara u kojem glavne uloge glume dva glumca s holivudske “A-liste– Pedro Pascal i Ethan Hawke.

U ovom vestern filmu glumit će ljubavnike i ako je suditi prema prvim komentarima trebao bi “slomiti internet“.

Film, koji će trajati samo 30 minuta, ispričat će priču o Silvi (Pedro Pascal), koji putuje kroz pustinju kako bi sreo starog prijatelja, šerifa Jakea (Ethan Hawke), kojeg nije vidio 25 godina.

Nedugo zatim Silva shvaća da ovo putovanje uključuje mnogo više od običnog prijateljskog posjeta.

Film “Strange Way of Life” drugi je Almodóvarov projekt na engleskom jeziku nakon njegovog kratkog filma “The Human Voice” iz 2020. s Tildom Swinton u glavnoj ulozi.

Film bi trebao biti premijerno prikazan na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu i sigurni smo da nas čeka jedan izuzetno čudan film.