FOTO by Nine West

Moda

Ovo su najtraženije proljetne sandale na blok petu!

Viktoria Šafranić 14. travnja 2021.

Impresionirani smo paletom boja ovog must-have modela...

Jutra su još uvijek prehladna i trenutno ne možemo ni pomisliti na nošenje otvorene obuće, posebice ovih dana kada su gležnjače ponovno postale dio naše garderobe.

No, iako mislimo da ovo tmurno vrijeme nikada neće prestati, vrlo brzo ćemo uskočiti u proljetne, čak i ljetne novitete.

Čini nam se da će vladavina tenisica biti veoma kratka ove sezone, jer bi ih kroz koji tjedan mogle zamijeniti sandale i natikače.

Odlučili smo ove kišne dane kratiti shoppingiranjem i u potrazi za najposebnijim proljetnim sandalama, naišli smo na model iz Nine Westa.

Ove ljepotice dolaze s blok petom, što olakšava nošenje istih satima, a upečatljivima ih čini i prednji remenčić na kojem se nalazi lanac. Iako su nam one u nježnim bojama poput bijele i light blue nijanse zaista divne, ipak bismo za sunčani period u godini odabrali neon pink, peachy i kričavo žutu boju.

Sandale jarkih boja vidimo uz bijele i nude odjevne kombinacije gdje će najviše doći do izražaja, dok će svijetli tonovi pristajati uz mnoštvo drugih boja, stoga su idealni za svakodnevno nošenje. Tu su još tamno plave i crne sandale, rezervirane za sve koji cijene klasičnu eleganciju.

Uske traperice, babydoll haljina, plisirana suknja, culotte hlače – novi Nine West model rezerviran je da bude u centru pozornosti, neovisno s kojim ga komadom odjeće spojili.

Ove profinjene sandale će tijekom sunčanih dana biti prave modne suputnice od jutra do mraka. Njihova cijena iznosi $89.00, a naručiti ih možete OVDJE.