FOTO by IMDb

Film

Ovo su najbolji horor filmovi koji nas čekaju u 2023.

admin 04. siječnja 2023.

Nun 2, Saw X, Scream 6 i još nekoliko horor poslastica

Već smo pisali o najboljim filmovima u 2023. godini, a sada ćemo se fokusirati na jedan od najgledanijih žanrova koji uvijek volimo pogledati – horor filmove. U proteklih dvije godine došlo je do procvata streaminga, a budući da je pandemija utjecala i na kino industriju, velik broj filmova gledali smo na popularnim mrežama poput Netflixa i sl.

Sada kada su se stvari malo vratile u normalu, kina se vraćaju u velikom stilu i spremaju brojne horor poslastice, od kojih ćemo neke gledati po prvi puta, dok velik broj njih dolaze kao nastavci ili remakeovi.

Mnoge velike franšize nastavljaju svoju priču i u 2023. godini od kojih su najupečatljiviji naslovi poput “Scream 6” ili “Saw X”, a kako ti filmovi već imaju svoju bazu obožavatelja vjerujemo da će opravdati očekivanja.

M3GAN

Inženjer robotike u tvrtki za proizvodnju igračaka kreira lutku koja počinje živjeti vlastitim životom.

M3GAN

THE OFFERING

Obitelj koja se bori s gubitkom nađe se u milosti i nemilosti demona koji ih pokušava uništiti iznutra.

The Offering

WINNIE THE POOH: BLOOD AND HONEY

Nakon što ih je vlasnik napustio, Pooh i Piglet kreću u osvetnički pohod.

Winnie the Pooh: Blood and Honey

SCREAM 6

O ovom nastavku priča je fokusirana na preživjele nakon ubojstva Ghostfacea koji se iz Woodsboroa sele i započinje novo poglavlje u New Yorku.

Scream 6

EVIL DEAD RISE

Uvrnuta priča o dvije otuđene sestre čije ponovno okupljanje prekida pojava demona. Kreću u bitku istovremeno se suočavajući s najstrašnijom verzijom obitelji koju možete zamisliti.

Evil Dead Rise

KNOCH AT THE CABIN

Tijekom odmora djevojku i njezine roditelje naoružani stranci uzmu za taoce te zahtijevaju od obitelji da donese odluku kako bi spriječila najgore.

Knock at the Cabin

THE MEG “: THE TRENCH

Još nema informacija o nastavku ovog filma, ali svi ljubitelji filmova o morskim psima trebali bi doživjeti još jedno mega uzbuđenje.

The Meg: The Trench

THE NUN 2

Prvi nastavak filma The Nun napunio je kino blagajne diljem svijeta, stoga se i ove godine od Warner Brosa očekuje da će napraviti još jedan horor klasik.

The Nun 2

THE EXORCIST

Za ovu 2023. verziju filma pobrinuo se režiser David Gordon Green, a gledat ćemo i povratak Ellen Burstyn koja će pokušati pomoći opsjednutom djetetu.

The Exorcist

SAW X

Saw franšiza vraća se sa svojim desetim nastavkom i opet ćemo gledati nemilosrdno mučenje ljudi. Povratak Tobina Bella da snimi još jedan Saw nastavak jednako je šokantan kao povratak Ellen Burstyn u gore navedenom filmu Exorcist.

Saw X