FOTO by Instagram @paulrudd_

Zabava

Ovo je najsexy muškarac 2021. godine!

admin 10. studenoga 2021.

Što kažete?

Paul Rudd (52) dobio je prestižnu nagradu za 2021. godinu, a njegova smiješna reakcija na tu vijest bila je zanimljivija od samog izbora.

Nagrada je objavljena u utorak navečer tijekom komičnog skeča s Paulom u kasnonoćnom talk showu The Late Show sa Stephenom Colbertom, a službeno je bila objavljena i u časopisu People.

Kada je Paul u intervjuu za People razgovarao o svojoj novoj tituli, zvijezda Ant Mana našalio se da se nada da će mu to otvoriti neka nova vrata.

Sada se nadam da ću konačno biti pozvan na neku od onih seksi večera s Clooneyjem i Pittom i B Jordanom. I pretpostavljam da ću biti na puno više jahti. Uzbuđen sam što ću proširiti svoj život kao jahtaš. Mislim da će mi ovo pomoći da postanem još samopouzdaniji i veselim se ovoj tituli.” – izjavio je Paul Rudd.

Paul se proslavio devedesetih godina u bezvremenskoj tinejdžerskoj komediji Clueless, koja je ujedno bila i njegov filmski debi.

Njegovu su karijeru obilježile brojne serije i filmovi kao što su Friends, Recreations, Romeo + Juliet s Leonardom DiCapriom, Anchorman, Forgetting Sarah Marshall, This Is 40, a najnovija uloga bila je ona u filmu Ghostbusters: Afterlife.

Paul je u braku sa svojom suprugom Julie (53) već 18 godina i imaju djecu Jacka (17) i Darby (12).

Čini se da broj Marvelovih glumaca koji su osigurali najpoželjniju titulu Hollywooda raste, a Paul je preuzeo nasljedstvo od zvijezde Black Panthera Michaela B. Jordana koji je prošle godine proglašen najseksi čovjekom na svijetu.

Ostali prethodni pobjednici su Thorovi Chris Hemsworth, Idris Elba, Dwayne Johnson i David Beckham.

Čestitamo Paul, u dobrom si društvu!