FOTO by Jamm Press

Ljubav & veze

Ovo je najopasnija sex pozicija…

admin 01. listopada 2021.

Znate li koja je najopasnija sex pozicija u kojoj vaš partner može završiti u bolnici?

Poznati doktor Karan Rangarajan iz kirurške bolnice HNS već godinama koristi društvene mreže i medije za podizanje svijesti o određenim medicinskim problemima, a nedavno objavljen tekst o najrizičnijoj sex poziciji uznemirio je sve muškarce.

Ovu pozu bilo bi najbolje izbjegavati ako ne želite završiti s ozbiljnim ozljedama” – izjavio je Karan Rangarajan.

Reverse Cowgirl

U svojem tekstu doktor je koristio stručnu terminologiju, ali mi ćemo probati laički objasniti o čemu se radi.

Foto: JamPress

Ova pozicija, bez obziran na sav užitak koji pruža, može biti izuzetno riskantna, a najveća opasnost leži u “nestalnom probijanju” ili nesinkroniziranom kretanju partnera. Najveći problem dolazi onog trenutka kada muški spolni organ isklizne te ga zgnječi ženska stidna kost.

Da… ne zvuči nimalo lijepo.

Iako je muški penis bez kostiju, dolazi do prijeloma vlaknastog tkiva koje omogućuje povećanje tijekom erekcije. To znači da oni ljudi koji su doživjeli ovu strahotu obično ostaju s erektilnom disfunkcijom, ožiljcima i zakrivljenošću penisa do kraja života.

Foto: JamPress

Doktor Karan objavu je završio s upozorenjem svim parovima da previše entuzijastičan seks može dovesti do toga da stvari izmaknu kontroli i dogodi se tragedija.

Pokušajte biti oprezni kada se odlučite za ovu poziciju jer samo jedan krivi pokret dovoljan je da priča više nikad nema sretan kraj.