FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Ovih blagdana ukrasite dom imenom ili inicijalima najdraže osobe!

Viktoria Mikulić 29. listopada 2021.

Abeceda u obliku medvjedića je najslađi home dekor ovog Božića, zajedno s kapom Djeda Božićnjaka!

Ove ste godine uselili u novu kuću ili stan, dobili ste prinovu u obitelji ili je ovo konačno prvi Božić da ste svi zajedno na okupu? Bez obzira jeste li se pronašli u nekima od ovih tvrdnji ili jednostavno obožavate nadolazeće razdoblje i vaša kuća je svakog adventa ukrašena s bezbroj lampica i ostalih cozy dekoracija – sigurni smo da će se svatko od vas postati sentimentalan s novitetima koji su stigli na Next.

Ne znamo imate li obitelj, sestru, brata, djecu, jednog ili više prijatelja, ali smo uvjereni da svatko od nas ima barem jednu osobu koja mu je u životu izuzetno važna i kojoj bi rado poklonio ovakav jedinstven poklon (što ne znači isti ne možete pokloniti sami sebi).

U potrazi za originalnim dekoracijama, naišli smo na kompletnu abecedu napravljenu od kamena i smole, u božićnom ruhu. Svako slovo se kupuje pojedinačno, a drži ih šarmantan medvjedić koji ležerno sjedi, a na glavi nosi kapu Djeda Božićnjaka.

Ovaj home dekor možete postaviti na kamin, prozorsku dasku, noćni ormarić ili u blagovaonu na neku fancy komodu. Gdje god se nalazila ova ljupka slova, šarmirat će sve oko sebe. Možete kupiti inicijale cijele obitelji ili pokloniti nekome njegovo ime, a možete i sami sebe počastiti natpisom koji vas asocira na nešto lijepo.

Mogućnosti je zaista pregršt, a na vama je da odaberete kome su ova slova namijenjena, vašem djetešcu koje slavi svoj prvi Božić, ili možda vašem mužu koji vas uvijek drži kao na dlanu, a možda i vašoj mami koja vas nikada nije iznevjerila i uvijek je prvi poziv upomoć namijenjen njoj…

U nastavku donosimo LINK na kojem možete vidjeti dimenzije i naručiti svoje omiljeno slovo po cijeni od 107 kuna.