Make-up

Ovih 5 ruževa za usne naši su favoriti za jesen!

Viktoria Mikulić 28. rujna 2018.

Dior, YSL, Lancome, Sisley i Urban Decay - svjetski brendovi koji su prepoznatljivi su na svakom koraku!

S dolaskom prvih hladnijih i vjetrovitih dana, većina nas malo više pažnje posvećuje njezi kože, posebno usana koje želimo zaštititi kako ne bi bile suhe i ispucane. Pretpostavljamo da volite nositi ruževe, no oni su ipak malo zahtjevniji od sjajila, stoga treba pripaziti prilikom njihova nanošenja kako bi to sve skupa izgledalo uredno. Također, veoma bitan faktor prije nanošenja ruža je balzam za usne, po mogućnosti s hranjivim sastojcima.

Kada ste balzam uspješno nanijeli, vrijeme je za odabir savršene jesenske nijanse ruža koja će vam odgovarati uz većinu odjevnih predmeta. Za one koji se vole uklopiti u nadolazeće tmurno vrijeme, odabrali smo zagasite nijanse, a za sve koji žele prkositi vremenu, tu je upečatljiva crvena ili nježno roza koja nas vraća u ljetne dane. Dior, YSL, Lancome, Sisley i Urban Decay su reprezentativne marke čiji nas make up proizvodi zaista nikada nisu iznevjerili.

Pogledajte naših 5 omiljenih ruževa spomenutih brendova za jesen čija je postojanost neupitna te će bez problema satima izgledati kao i onog trenutka kada ste ih nanijeli:

Dior Rouge Dior ruž za usne

Lancome Absolu Rouge Cream ruž za usne

Sisley Phyto rouge ruž za usne

Urban Decay Vice Lipstick ruž za usne

YSL Rouge Volupte Shine ruž za usne