Ljubav & veze

Ovih 5 horoskopskih znakova imaju najveći libido!

Engineer 12. kolovoza 2019.

Oni ne znaju za umor i nikada nisu iskoristili "glavobolju" kao izgovor! Evo koji su to seksualno "nabrijani" znakovi!

Kada govorimo o povećanoj seksualnoj želji, postoje horoskopski znakovi koji imaju malo više volje, snage i želje za to od drugih znakova. Naravno, i oni imaju “zgužvan” raspored: djecu, putovanja, faks…ali seks je nešto za što će izdvojiti svoj zadnji atom snage bez obzira na sve. Evo koji su to nikad zasitni znakovi (poredani po jačini seksualne želje):

1. Škorpion

Poznati i kao najseksualniji znak Zodijaka, Škorpioni su rođeni da bi pružili ljubav i pokazali je na sve moguće načine, i da…možemo reći da su u krevetu No.1. To ipak ne znači da će u krevet leći s bilo kime.

Nerijetko su super selektivni i imaju vrlo visoke standarde, što znači da ćete se morati uskladiti s njihovim emocionalnim i seksualnim intenzitetom kako biste bili vrijedni njihovog truda i svega što slijedi kasnije.

2. Bik

Ovaj znak obožava strast i – maženje. Vođeni Venerom, planetom ljubavi, Bikovi daju cijelog sebe za senzualnu ljubav i romantiku.

Njihova seksualna energija s druge strane ide iz jednog ekstrema u drugi – ili će trajati i tražiti vas cijelu noć ili će noć provesti ljubeći vas po leđima i međusobnom maženju, češkanju, pusicama…Kakvog Bika vi volite?

3. Rak

Dok im seks dolazi prirodno, povjerenje je ono koje treba steći kod ovog horoskopskog znaka. “Ako ste dovoljno sretni da vam Rak vjeruje, dobit ćete jasnu sliku o tome koliko napaljeni mogu biti i kako imaju izražen libido!”. Što je intimna povezanost s partnerom veća, to je bolji seks i fokusiranost Rakova na partnerovo zadovoljstvo.

Budite uvjereni da nema toga što Rak ne bi napravio za svog partnera bilo u krevetu ili van njega. Nije li to odlično za one koji hodaju s tim predanim znakom?

4. Strijelac

Strijelci su vatreni i veoma koketni, te često predlažu seksualni susret samo iz zabave. Njihova seksualna želja je visoka, ali baš zato što im seks s jednom osobom može brzo dosaditi, nisu pouzdan partner na “duge staze”.

Kako bi ipak izbjegli najgori scenarij,  držite seks interesantnim, ubacite nešto neočekivano, zanimljivu seksi igricu i trikove kojim će njegova žudnja za vatrenim seksom biti zadovoljena. Zadovoljan Strijelac uvijek će znati nagraditi vaš trud, te ćete uz ovaj znak otkrivati najluđe seksualne poze i uzbuđenja za koje niste znali.

5. Ovan

Njihov planet Mars, planet akcije puno smjernica daje ovom zanimljivom znaku. Prema znanstvenicima, najviše nimfomana, rođeno je upravo u ovom znaku. Ovnovi često misle na seks, a njihov libido i želja za seksom je vrlo visoka jer su orijentirani na pokret i akciju, a strast je ono što im može poremetiti racionalan pogled na svijet.

Seks im je prirodan kao i disanje, a intiman odnos s Ovnom je nezaboravno iskustvo koje partnera ostavlja zadihanog…tražeći još!