FOTO by Nike

Moda

Ove Valentinovo Nike Air Force 1 šire ljubav!

admin 17. siječnja 2024.

Udobne, plišane, crvene... Ljubav na prvi pogled

Jedva čekamo napustiti depresivni siječanj i uploviti u mirne vode nadolazećih mjeseci gdje se veselimo dolasku proljeća i svom spektru živih boja koje će nas napuniti pozitivnom energijom. 

No prije nego krenemo uživati u prvim zrakama toplog Sunca, grijat ćemo se na druge načine. Bez obzira na vremensku prognozu, u veljači nikome ne bi trebalo biti hladno jer bi nas sve trebala grijati ljubav, budući da se Dan zaljubljenih obilježava 14. u mjesecu.

Valentinovo je onaj period kada sve izloge i ulice ispuni crvena boja, a srce postaje najtraženiji simbol od svih. Tako se i brendovi prilagođavaju trendovima i kreću u predstavljanje svojih Valentinovo modela.

Jedan od njih je Nike koji je upravo predstavio svoj Nike Air Force obavijen u jarko crveni pliš koji ih čini neodoljivim. Kroz čitav model vidljivi su Valentinovo detalji od kojih su najupečatljiviji onaj na jeziku i stražnjem dijelu.

Uz ovaj model dolaze i tematske naljepnice s kojima možete dodatno pojačati motive ljubavi. Ovaj model bit će dostupan na Nike službenim stranicama od 1. veljače po cijeni od 100$.