Ljubimci

Ove stepenice pomažu vašem psu da vam se ugura u krevet

Engineer 19. veljače 2019.

Ako ste jedni od onih koji dopuštaju svom psu da mu se ušulja u krevet ove stepenice olakšat će mu život

Svi mi imamo ili poznajemo psa koji tijekom noći, poput najiskusnijeg nindža ratnika, savladava sve prepreke i neprimjetno se uvlači u vaš krevet. Neki psi imaju i taktike da prvo skoče na dno kreveta, a onda se tijekom noći par puta premještaju, dok naposljetku njihova njuška ne bude pored vaše.

Neki psi, što zbog starosti, bolesti ili neatletskog načina života skok na vaš krevet doživljavaju kao “mission impossible”. Neki odustanu nakon što shvate težinu zadatka, a neki budu dosadni pa cvile sve dok im se gazde ne smiluju i sami ih dignu na krevet.

No, kad vas pas u gluho doba noći probudi sa željom da dođe pored vas, i oni najodaniji vlasnici znaju loše reagirati, jer nitko ne voli da ga se budi iz sna. Ako ne želite biti još jedna žrtva u nizu vlasnika s upornim psima pronašli smo proizvod koji će vam olakšati život, a i njima!

Stepenice koje pomažu vašem psu da se elegantno i bez muke popne na vaš krevet i uživa u svoj udobnosti koju on pruža najnoviji je proizvod kojeg bi svaki pas kupio.

Naravno, možete i improvizirati ili pak napraviti stepenice za vašeg psa, ali ako želite gotov proizvod mi smo ga pronašli na britanskom Orvis web shopu po paprenoj cijeni od 159£.

No, za neke ljubav nema cijenu i napravit će sve kako bi njihovom četveronožnom ljubimcu bilo što lakše da tijekom noći stavi svoju njuškicu pored vaše.