FOTO by eBay

Dekor

Ovaj noćni stolić pretvara se u batinu i štit

admin 09. veljače 2024.

Nema više spavanja s jednim okom otvorenim

Kada je riječ o samoobrani danas možemo pronaći hrpu kreativnih rješenja koje je dobro imati uz sebe, zlu ne trebalo. Iako Hrvatska spada u relativno sigurnu zemlju, uvijek ima izoliranih slučajeva kada bi nam u nekoj mračnoj uličici dobro došlo nekakvo sredstvo samoobrane.

No, iako bi se u svom domu trebali osjećati najsigurniji svi smo prošli situaciju kada nas je iz sna trgnula nekakva buka i čudan zvuk iz prostorije do. Za takvu situaciju pronašli smo odličan rekvizit koji će vam, osim za pružanje sigurnosti, odlično poslužiti kao dodatak u vašoj spavaćoj sobi.

Radi se o malenom noćnom stoliću koji je odličan za odlaganje knjige ili računala prije odlaska na spavanje, ali u “napetim” situacijama ovaj simpatični komad namještaja mijenja svoju ulogu.

U samo par sekundi vi ćete ga pretvoriti u batinu i štit i biti spremni na odgovor neugodnim zvukovima koji su vas probudili.

Nema više straha jer s ovakvim rekvizitima transformirat ćete se u viteza iz srednjeg vijeka u kojem uljez nema nikakve šanse.

Ovaj noćni stolić dolazi u nekoliko varijanti i boja, a mi smo jedan od njih pronašli na eBayu po cijeni od 151.99$.