FOTO by Amazon

Iće & piće

Ovaj čarobni štapić ublažava mamurluk i smanjuje jutarnju mučninu

admin 14. lipnja 2021.

Uz ovaj štapić ispijanje vina dobiva novu dimenziju

Ušli smo u period kada su dani duži i uživanje na terasama može trajati do kasnih noćnih sati. Bez obzira da li je vikend ili radni tjedan za vrijeme ljeta svaki je dan stvoren za malo zabave i koju čašicu više.

No kada osjetite da stvari izmiču kontroli slobodno povucite ručnu i zaustavite ispijanje jer bi vas život mogao počastiti jutarnjim mamurlukom koji će vas slomiti.

Danas postoji puno metoda i taktika kako izbjeći mamurluk od toga da se dobro najedemo prije početka “cuganja” ili ispijemo dovoljnu količinu vode prije no što idemo spavati. 

Uz sve tradicionalne načine koje nas uče bake i djedovi postoje i one revolucionarne koje na temelju egzaktnih pojava mogu spriječiti vaš mamurluk.

Upravo smo pronašli štapić za vino koji će vas poštedjeti mamurluka, a ako je vjerovati recenzijama kupaca onda se doista radi o čarobnom štapiću.

Originalnog naziva “Wand Wine Filter” ublažava nuspojave koje dolaze od pretjerane konzumacije, uključujuću glavobolju i mučnine u želucu.

Iz tvrtke koja ga je kreirala tvrde da tajna leži u uklanjanju histamina i sulfita, pročišćavanjem i prozračivanjem vina u samo tri minute.

Štapić funkcionira kod bijelih, crnih i pjenušavih vina ne mijenjajući njihov okus, aromu ili boju. Sve što trebate je staviti štapić u čašu i uživati u vašem piću bez prevelikog straha od glavobolje.

Wand Wine Filter ima i patentiranu Phoenix tehnologiju koja vraća okus otvorenom i oksidiranom vinu tako da bocu od prošle večeri više ne morate bacati.

No kada su u pitanju “recenzije” kupaca dolazi se do podijeljenog mišljenja, a na vama je da zauzmete stranu. Iako ima nekoliko komentara koji negiraju svaku pomoć prilikom mamurluka, većina kupaca ima dobro mišljenje o proizvodu i tvrde da se ne radi o prevari. 

Možda je samo neki placebo efekt, ali nećemo znati istinu dok ga ne testiramo. Pronašli smo ga unutar Amazona po cijeni od 29,99$.