Zabava

Ova tri horoskopska znaka slove kao najbolje mame!

Krešimir Šustić 24. rujna 2020.

Svaka je posebna na svoj način...

Neovisno o tome vjerujemo li u predviđanje položaja zvijezda i u to kako one utječu na naš horoskopski znak, moramo priznati da ponekad astrolozi ipak pogode neke detalje.

Svaki znak je poseban na svoj način, ima vrline i mane, ali i svoju jedinstvenu osobnost po kojoj se ističe od drugih.

Iako nam se to ne čini tako, neki obrasci ponašanja što se tiče majčinstva mogu se definirati kroz horoskop, te nam donijeti uvid u dublju sliku nas samih.

U nastavku saznajte koja se tri znaka zodijaka smatraju najboljim mamama.

Rak

Zaštitnički i njegovateljski nastrojena, osjećajna mama Rak zna kako istinski voljeti i zbrinuti svoju djecu, te jako dobro zna kako ih slušati i pomoći im da se osjećaju bolje.

Njihov dom je pun ljubavi, djeca mogu s njima podijeliti bilo što, a kako bi utješila svoje potomke na jedinstven način, napravit će im omiljenu hranu i slastice.

Ako je dijete rođeno pod horoskopskim znakom Jarca, Raka, Lava, Djevice ili Vage, definitivno ste na istim valnim dužinama i zna cijeniti sve što mu pružate.

Vaga

Uravnotežene i mirne majke koje u svojim kućama potiču harmoniju, a kada postoji svađa između braće i sestara, jako dobro posluša obje strane i riješi problem na miran način.

Mame Vage žele biti prijatelji svojoj djeci, ne vole biti disciplinarci, te im je najvažnija stvar da nauče svoju djecu kako dijeliti, suosjećati s drugima, te kako da budu dobri i pravi prijatelji.

Posjeduju iznimne pedagoške vještine, dobri su roditelji prije svega zbog svoje intuitivnosti, ali i zato što su odlični psiholozi koji uvijek pokušavaju shvatiti svoju djecu.

Jarac

Majke Jarčevi bore se do smrti za svoju djecu, jako su odane i uvijek će se zalagati za njih, roditeljstvo shvaćaju vrlo ozbiljno, te svoju djecu žele naučiti disciplini i usredotočenosti.

Njihova djeca svoje džeparce zarađuju obavljanjem kućanskih poslova ili brigom o braći ili sestrama, a s obzirom na to da vole puno raditi, svojoj djeci će usaditi dobre temelje radne etike.

Svoje dijete motiviraju da se nauči izboriti za sebe, dajući mu do znanja kako se uvijek može osloniti na nju, a uvijek su prisutne kad nešto zapne i sve probleme preuzimaju na sebe.