Njega kože

Ova su 3 pudera u kamenu i prahu najbolja na tržištu – doista rade svoj posao!

Antonija Andabak 22. veljače 2019.

Vrlo povoljna cijena u drogerijama daje im veliki plus

Na poslu ste, prva pauza oko podne, pogledate se u ogledalo i primjećujete samo kako vam se lice sjaji…krenete gotovo očajavati kako se to dogodilo, a pratili ste sve korake nanošenja make up-a:primer, korektor, tekući puder, rumenilo…no jeste li svoj jutarnji make up “zafiksirali” puderom u kamenu?

Ako preskačete taj korak ili pak, niste postali vlasnica pudera u kamenu, vrijeme je da to promijenite odlaskom u prvu drogeriju!

Pronašli smo tri savršena, provjerena pudera u kamenu koji će vas oboriti s nogu!

1.Loreal Paris Infallible Pro-Glow Powder

Ovaj puder osigurat će sjajnoj koži potreban mat, te će višak sjaja ukloniti u tren oka! Osigurava mekan i prirodan osjećaj na koži, definitivno zaboravite na težinu na licu ili onaj efekt nakupljanja pudera u sve otvorene pore lica.

Nanesite puder širokom make-up četkom na T-zonu: čelo, nos i bradu. Provjereno ste mirni neko vrijeme, te je veoma izdržljiv pri visokim temperaturama. Definitivno preporučujemo!

2.Maybeline New York Fit Me Loose Finishing Powder

Ovaj proizvod fiksira sve što ste prethodno nanijeli, vrlo nenametljivo nalazi svoje mjesto na koži i ono što je najbitnije – ostaje. Ovaj puder u prahu čini prethodno naneseni make up dugotrajnim i mat.

Ako imate masnu kožu i ne veselite se ljetnom periodu kada vaš sjaj najviše dolazi do izražaja, ovaj proizvod bit će vaš ovogodišnji najbolji ulog. Obožavamo što dolazi u osam različitih nijansi, a cijena je veoma pristupačna.

3. Rimmel stay matte pressed powder

Obožavamo ovaj puder u kamenu jer je toliko lagan, a istodobno daje fantastičnu pokrivenost. Mala i praktična kutijica idealna je za ponijeti na putovanje kada se trebate malo osvježiti i “napudrati nos”.

Ovaj puder preporučujemo svim tipovima sjajnije kože, od masne do kombinirane, te svoj posao radi upravo kako treba – brzo i besprijekorno!