FOTO by Firebox

Dekor

Ova preslatka teglica sama brine o vašoj biljci

admin 05. veljače 2024.

Brčka noge u kadici i brine da vaša biljka ne uvene

Prije par dana pisali smo o simpatičnoj Harry Potter teglici za biljke za sve one kojima treba malo čarolije kako njihova biljka ne bi uvenula. Za sve one kojima pak niti magija ne pomaže, pronašli smo jednu teglicu koja se pouzdaje manje u čaroliju, a više u funkcionalnost.

Ova samoodrživa teglica toliko je praktična i jednostavna za korištenje da će ju čak i najozloglašeniji biljkoubojice shvatiti i prigrliti u tren oka.

Iako izgleda kao sadilica koja sjedi i brčka noge u malenom bazenu zapravo je riječ o vrlo efikasnoj i svrsishodnoj teglici koja ima samo jednu zadaću – ne dopustiti da vaša biljka dehidrira!

Sve što trebate napraviti jest namočiti konop kojeg dobijete unutar pakiranja, staviti ga u žardinjeru kako je navedeno u uputama te ga provući kroz rupe na teglici u posudu s vodom i voilavaše će zelenilo biti hidratizirano do osam tjedana, a da ne morate prstom maknuti.

Osim funkcionalnosti ova teglica sigurno će dodati i ekstra šarma u vašu prostoriju te izazvati smijeh i simpatije svakog gosta.

Pronašli smo ju unutar Firebox web trgovine po cijeni od 19,99£.