FOTO by Zachary and Colleen Cashio

Dekor

Ova obitelj živi u 20m kvadratnoj kamp kućici! 

admin 28. svibnja 2020.

Zanima vas kako izgledaju interijer i uređenje?

Za neke normalne uvjete života kažu da je samcu potrebno 40m kvadratnih životnog prostora. Sa svakim novim člankom potrebno je oko 10m kvadratnih prostora više.

Ako imamo četveročlanu obitelj lako je izračunati da nam je optimalno potrebno oko 70m kvadratnih prostora, a ako imamo i psa poželjno je imati i neki balkončić.

Nakon svih ovih podataka pokušajte zamisliti četveročlanu obitelj sa psom koja živi u 20m kvadratnoj kamp kućici. Ako ste se već počeli zgražati i mislite da je ovako nešto nezamislivo, a kamoli izvedivo, upoznajte obitelj Cashio.

Zachary and Colleen Cashio od 2018. godine u ovakvim uvjetima žive sa svoja dva sina, a da stvar bude još zanimljivija imaju psa, a pritom ne mislimo na Chiwawu.

Multifunkcionalna prikolica sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje, toaleta i spavaće sobe. Sve je tako dobro namješteno i raspoređeno te odaje dojam da se radi o puno većoj površini no što smo u uvodu naveli.

“Nakon što su nam se rodili sinovi, shvatili smo da je “Američki san” ostvarivanje želja i zanemarivanje potreba. Odlučili smo da je zdravije maknuti se od užurbanog načina života i posvetiti se stvarima koje čovjeka uistinu čine sretnim. Nas sretnim čine naši sinovi i mislimo da se ovakvim načinom života više komuniciramo i razvijamo poseban odnos.” – izjavio je otac Zachary.

“Kompletnu prikolicu uredili smo sami uz pomoć svekra. Ja sam se brinula za dekoraciju, suprug i njegov otac za funkcionalnost, a rezultat je malena kućica koja je za nas savršena.” – izjavila je ponosno Colleen.