FOTO by Amazon

Zabava

Ova kravata zapravo je skriveno spremište za alkohol

admin 22. travnja 2022.

Poklonite svom muškarcu rješavanje stresa na poslu

Iako je vikend i svi smo veseli, uzmite u obzir da će ponedjeljak stići i brže no što smo mislili i opet kreće monotonija života nazvana “kuća-posao-posao-kuća”. Već smo pisali o “James Bond” dodacima za ženu u obliku grudnjaka i četke za kosu koji su zapravo skriveno skrovište za vaš alkohol.

Zar stvarno! Ovaj grudnjak ima tajno skrovište za vaše vino

Četka za kosu zapravo je pljoska za vaš alkohol

Proizvodi sa skrivenim prostorom za alkohol sada više nisu rezervirani samo za žene. Pronašli smo proizvod koji možete pokloniti svom muškarcu i tako mu darovati smirenje živaca svakog dana na poslu.

Jedna sasvim obična, standardna i pomalo ružnjikava kravata skriva prostor koji može biti ispunjen “tekućim eliksirom” u obliku bilo kojeg alkoholnog pića.

Bilo kada i bilo gdje dovoljno je samo posegnuti tajnim otvaračem koji se nalazi ispod i monotoni trenuci odlaze u zaborav.

Ovo je jedan sasvim novi, elegantan i diskretan način da sva gospoda u kravatama mogu bilo kada i bilo gdje zaustaviti vrijeme i revitalizirati glavu i um. Unutar kravate stane nešto manje od 3dcl tekućine, ali i to je sasvim dovoljno za preživjeti radni dan.

Mi smo ovu “James Bond” kravatu pronašli unutar Amazona po cijeni od 24,95$, ali možete ju možda pronaći i unutar nekih drugih web trgovina.