FOTO by Amazon

Zabava

Četka za kosu zapravo je pljoska za vaš alkohol

admin 20. siječnja 2022.

Pronašli smo proizvod godine

Pa zar nam je trebala čitava vječnost da otkrijemo proizvod koji će promijeniti naš život. S obzirom na tempo kojim nas život gazi bez milosti ponekad je teško ostati “normalan” i sve što nam treba na kraju teškog dana je čaša omiljenog alkoholnog pića uz koje ćemo zaboraviti na sve probleme.

No ponekad se nađemo u situaciji koja nas toliko izbaci iz takta da ne možemo izdržati do kraja dana da nas naša “kapljica sreće” smiri. U tim situacijama potrebno je otići do prvog kafića i naručiti nešto za smirenje, ali kada se sjetite da ste na rubu i put do lokala može predstavljati opasnost.

Ono što trebate napraviti je postati inkognito i u maniri James Bonda, apsolutno neprimjetno smiriti živce alkoholom.

Najpoznatiji agent svoj uspjeh zahvaljuje gadgetima koji su mu pomogli u bezbroj situacija, a ako želite djelovati poput njega i vi morate imati svoje tajno oružje.

Jedan od najboljih proizvoda koji možete pronaći na tržištu je četka za kosu sa skrivenim prostorom u kojem se nalazi vaše piće.

Toliko jednostavno, a opet toliko efikasno – dovoljno je reći kolegama da idete popraviti frizuru i vi ste u poziciji prikriti svaki trag vašeg tajnog recepta za smirenje.

Kako bi četka djelovala još vjerodostojnije tu je i ogledalo sa stražnje strane koje otklanja svaku sumnju.

Unutar ove četke stane 1,7dcl tekućine što je dovoljno za preživjeti čitav radni dan, a sigurno smo da će vam kad tad spasiti živce. Neka vaša frizura uvijek bude postojana, a vaš duh uvijek u pozitivnoj atmosferi, a za postizanje istih dovoljna vam je ova “čarobna” četka za kosu.

Pronašli smo ju unutar Amazon web trgovine po cijeni od 18,99$.