Zabava

Ova je žena probala 10 najčudnijih trudničkih kombinacija hrane. Pogledajte kako ih je rangirala!

admin 02. lipnja 2021.

Tuna i sladoled su pogodak! Pogledajte ostale urnebesne kombinacije

Iznenadni poriv za jelom određene vrste hrane u trudnoći vrlo je čest i uobičajen. Dok neke buduće mame žude za slatkim poslasticama poput sladoleda ili kokica, druge žude za slanom hranom poput prepečenca od sira, juhe od rajčice, maslina ili kiselih krastavaca.

No postoje i situacije kada su te kombinacije hrane nešto bizarnije.

TikTok @miachalliner

Mia Challiner, britanska studentica, testirala je neke neobične žudnje za hranom u trudnoći i ocjenjivala ih ocjenom od 1 do 10. Svoje iznenađujuće reakcije postavila je na društvenu mrežu TikTok gdje je skupila više od 72 milijuna pregleda.

Prva stavka koju je probala bila su zrna kave koju je ocijenila 4/10 jer su “presuha”. Tada je popila sok od kiselih krastavaca iz staklenke i ocijenila ga ocjenom 9/10. Jabuke i kečap dobili su 6/10, dok je sladoled na tostu bio sasvim solidan. Mia je zatim pojela maslac od kikirikija s umakom Tabasco te navedenoj kombinaciji dala ocjenu -10.000 / 10 jer je “odvratno”. Iako je maslac od kikirikija i kisele krastavce ocijenila solidnom ocjenom. Mlijeko i Doritos dobili su ocjenu 4/10 kao i kombinacija jaja i Nutelle.

TikTok @miachalliner

Tuna i sladoled pobjednici su natjecanja, jer ih je označila s impresivnih 10/10, kao i čokoladni namaz i Doritos koji su dobili najvišu ocjenu. S druge strane, plavi sir i brownie označeni su s “gnušanjem” jer su dobili ocjenu -10.000 / 10.

Snimila je nekoliko videa, a mi vam izdvajamo najzanimljivije.

@miachalliner

trying women’s weird pregnancy craving combos- which one would you hate the most? ##fyp ##imnotpregnant ##weirdfoodcombos

♬ original sound – Adam Wright
@miachalliner

Reply to @blancatarraga which one was the worst?? ##imnotpregnant ##weirdfoodcombos

♬ original sound – Adam Wright

Nadamo se da smo vam dali inspiraciju za neku od kombinacija i neka vas ne pokolebaju loše ocjene pojedinih. Ipak se ukusi razlikuju i o njima se ne raspravlja.