Odjeća

Otkačene majice s natpisima u režiji Design-a by Jelkra!

Tina Turuk 14. prosinca 2018.

Još jedan domaći brend koji s ponosom predstavljamo na našem portalu...

…Design by Jelkra!

Ako ste aktivni na društvenim mrežama, vjerujemo da vam je Design by Jelkra već negdje i nekad upao u oko. S druge strane, ako pratite modne trendove i cijenite domaću proizvodnju, tad će vam stranica ovog brenda postati nezaobilazna online destinacija i mjesto kojem ćete teško odoljeti, a da nešto ne naručite.

Iza brenda stoji kreativna i vrijedna Dolores Jelić Kravaršćan, a ako ste se zapitali odakle ime Jelkra, vratite se na prva tri slova oba prezimena naše drage Dolores.

Brend je osnovan prije nešto više od 3 godine, a Dolores navodi kako su upravo mušterije njezina snaga, ona je naravno najsretnija kada su i njezini kupci zadovoljni.

Majice koje maštovita Dolores radi se mogu naručiti putem Facebook i Instagram stranice Design by Jelkra.

Dostupne su majice kratkih i dugih rukava, natpis je uglavnom po želji kupca iako na Facebook i Instagram profilu možete naći i već gotove majice pa ćete tako možda i sami dobiti neku ludu ideju, a cijene su zaista pristupačne.

U svakom slučaju, bacamo jedan veliki lajk na ovaj brend!

#gingle IGRA DARIVANJA 

U suradnji s domaćim brendom Design by Jelkra, jednu sretnicu nagradit ćemo s dvije majice od kojih će jednu moći pokloniti dragoj osobi. Detalje igre možete pronaći na našoj Faceboook stranici.

Sretna dobitnica dvije majice domaćeg brenda Design by Jelkra je Ivana Fudurić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.