FOTO by Bonami

Dekor

Otirači za vrata – 15 primjeraka koji mame osmijeh na lica!

Viktoria Mikulić 23. travnja 2024.

Ako želite da se vaši gosti osjećaju dobrodošlo (ili ih dobro nasmijati), možda biste trebali postaviti jedan od ovih otirača ispred ulaznih vrata...

Ne znamo živite li u kući ili stanu, ali manje-više svatko od nas ispred ulaznih vrata ima otirač.

Otirač predstavlja mali tepih, najčešće napravljen od kvalitetnih prirodnih vlakana koji zadržavaju prljavštinu i vlagu. Drugim riječima, njihova primarna funkcija je sprječavanje da naša obuća napravi nered u kući ili stanu.

Kvalitetan otirač isplativa je investicija jer štiti vaše unutarnje podne podove od prljavštine i oštećenja i smanjuje vrijeme koje morate potrošiti na čišćenje.

Prava vrsta materijala je ključna. Ako odaberete pogrešan materijal za vanjsku upotrebu, otirače ćete morati mijenjati češće i oni neće biti dovoljno izdržljivi da sastružu blato, prljavštinu i krhotine.

Mi smo odabrali mnoštvo otirača od cijenjenih kokosovih vlakana koje možete pronaći na web trgovini bonami.hr, a tu je i nekoliko plastičnih primjeraka.

Iako se otirači prvenstveno smatraju nužnim i praktičnim proizvodom, to ne znači da ne mogu biti stylish. Izdvojili smo modele s raznim motivima i natpisima koji će svakome izmamiti osmijeh na lice, ali i podići raspoloženje.

Od humorističnih otirača s porukom “Welcome to the dark side” i “Oh no not you again” ili onih koji sugeriraju da vaši gosti obavezno donesu piće poput “If you have gin come on in” i “The password is I brought prosecco”, sigurni smo da će se jedan uklopiti ispred vaših ulaznih vrata.

Ako niste skloni šaljivim porukama, također smo pronašli nekoliko modela s proljetnim motivima poput cvijeća, bubamara i slično.