FOTO by etsy.com

Dekor

Osvojila nas je romantična lampa iz bajke s ružinim pupoljcima!

Una Lora Banjac 12. travnja 2024.

Ne znamo tko ovu ljepoticu ne bi imao kod kuće

Ako ste i vi jedna od onih osoba koje instant opere nostalgija za djetinjstvom čim vidite nešto ovakvo – zaista niste jedini. Čarobna lampa koja izgleda kao da je osvjetljavala put šumskim vilama i vilenjacima uistinu je poseban primjerak home dekora.

etsy.com

Isijava prigušenu i laganu, toplu svjetlost koja stvara osjećaj melankolije u nama i budi nostalgični osjećaj za Disneyjevim crtićima koje smo kao djeca uvijek rado gledali.

Ova zidna lampa sastoji se od tri ružičasta i bijela pupoljka ruža penjačica koji su vrlo slični, ali je svaki cvijet različit. Lampa je ručno izrađena i ručno oslikana tako da ne postoje dva ista primjerka.

etsy.com

Pupoljci su izrađeni od smole na ručno oslikanom papiru te aplicirani na okvire od čelične žice. Nosači za ove lampe dolaze s kukicama tako da se cvijet može objesiti i visiti dok obasjava vaš dom.

Toliko je romantična i posebna da nas je osvojila na prvu i već možemo zamisliti malenu Zvončicu kako sniva ušuškana u nježne latice ovog divnog cvijeta. Ma lampa je doslovce izašla iz bajke!

etsy.com

Ovaj poseban primjerak možete naručiti preko etsy.com web trgovine po cijeni od 792,30 $, a ako želite više cvjetova ili druge boje pupoljaka mogu se izraditi po vašoj želji.

Možda se čini skupo na prvu, ali u pitanju je ručni rad koji iziskuje puno volje i truda, a i poštarina je besplatna.