FOTO by Etsy

Dekor

Osjetite dašak proljeća i mirisnih tratinčica u vašem domu

Una Lora Banjac 25. ožujka 2024.

Magična proljetna lampa

Proljeće je napokon tu i cvijeće cvate u punom zamahu! Livade su ispunjene šarenilom proljetnog cvijeća, a pored maslačaka, najviše ima prekrasnih, bijelih tratinčica.

Ovaj je poseban cvijet vrlo rasprostranjena livadna biljka, krasi ju prekrasna žuta glavica s puno sitnih bijelih latica koje smo kao djeca rado čupkali uz  pjesmicu „voli me, ne voli me“ za naše prve simpatije – pa što ispadne, ispadne!

etsy.com

Sada ovu prekrasnu biljčicu, koja je u zadnje vrijeme sve popularnija i kao print na odjeći, možete imati u vlastitom domu u obliku jedne zanimljive okrugle lampe.

etsy.com

Tratinčice su „zarobljene“ u kristalnoj kugli, a možete birati između dvije opcije boja – klasičnih bijelih i elegantno rozih tratinčica.

Visina ove lampe je 6 cm, a magična kugla stoji na drvenom postolju koje joj daje dodatni prirodni štih.

etsy.com

Ova interesantna, ručno izrađena lampa isijava prigušenu svjetlost i po nama je baš divan romantičan home dekor, savršen za ugodna proljetna druženja. Osim toga, super je dar za naše najdraže majke jer se uskoro bliži Majčin dan!

Ako je i vama ova krasotica zapela za oko, predlažemo da skoknete do Internet trgovine etsy.com i naručite ovaj predivan primjerak.

Cijena magične lampe je 35,04 $, a na vašoj je adresi za 6 do 9 radnih dana!