Modni dodaci

Ornament ethno shop – predivne haljine i nakit koji u sebi nose tradicionalnu vrijednost!

Viktoria Mikulić 24. svibnja 2019.

Ove zanimljive trgovine istaknule su se svojim jedinstvenim asortimanom koji potječe iz daleke Indije!

Ornament ethno shop – U moru brendova, danas se teško izdvojiti na tržištu, stoga proizvođači sve više pažnje pridaju atraktivnom dizajnu koji je postao jedan od najvažnijih faktora prilikom kupnje.

Bez previše truda, kreiraju se odjevni komadi jednostavne izrade i ‘trendi’ printeva koji već iduće sezone nisu dobrodošli u naše ormare.

Ornament ethno shop

No odjeća bi trebala predstavljati nešto puno vrjednije, trebala bi nam pružati osjećaj istinske vrijednosti dok je nosimo. Rijetki su danas zadržali tu čar jer je prioritet masovna proizvodnja, no drago nam je da još uvijek postoji jedinstvena ponuda, i to unutar Lijepe Naše.

Domaći Ornament ethno shop istaknuo se iz gomile svojim unikatnim kreacijama koje ne samo da osvajaju na prvi pogled personaliziranim i raskošnim dizajnom, već su posebne po tome što zauvijek predstavljaju moć autentičnog stila odijevanja.

Ornament ethno shop

Svaka od tih divnih kreacija ručno je izrađena u dalekoj Indiji, odnosno napravljena je block print tehnikom koja se sve manje koristi, upravo zbog zahtjevnog dugotrajnog procesa. ‘Block print’ je tradicionalna indijska tehnika otiskivanja motiva na tkaninu. Svaki sloj boje je posebno otisnut s drvenim šablonom, koji je isto tako ručno izrađen.

Ornament ethno shop

Ovdje možete pogledati video s ovim posebnim načinom ukrašavanja odjeće:

Kada vidimo konačan rezultat, svaka sekunda tog truda vidljivo je utkana u ove unikatne kreacije.

Ornament ethno shop

Iako su prvenstveno prepoznate po kvaliteti, ove haljine ističu se unikatnim cvjetnim uzorcima koje je nemoguće kopirati. Gotovo je nemoguće da sretnete osobu koja nosi identičan odjevni komad jer su toliko rijetke da se može pronaći tek pokoji model od svake. Ne morate brinuti da će vas netko kopirati jer ćete noseći ove haljine biti zaista originalni.

Ornament ethno shop

Osim božanstvenih haljina, unutar Ornament asortimana mogu se pronaći modni dodaci poput nakita, torbi, novčanika, te još mnogo zanimljivih accessoriesa za kuću pristiglih s dalekih destinacija poput Indije, Balija, Tajlanda i Nepala. Trgovine također odnedavno mirišu indijskim i tibetanskim štapićima, a proširena je i ponuda kristala te raznog poludragog kamenja, bižuterije od prirodnih materijala i raznih drugih predmeta.

Ornament ethno shop

Ornament ethno shop možete pronaći na čak 12 lokacija diljem Hrvatske, čije prodajne adrese možete pogledati OVDJE. Također za one koji vole online kupovinu, posjetite njihovu šaroliku web trgovinu i odaberite jedan ručno rađeni primjerak za sebe. Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#ethno IGRA DARIVANJA

U suradnji s Ornament ethno shop jednu sretnicu nagradit ćemo unikatnom haljinom /vel. S-XL) izrađenom indijskom block print tehnikom. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica unikatne haljine iz Ornament ethno shopa je Gorana Rošković. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Ornament ethno shop