FOTO by JYSK

Dekor

Opremite svoj dom JYSK novitetima iz kolekcije jesen/zima 2020.

admin 28. kolovoza 2020.

Inspirirajte se detaljima koji će vaš interijer pripremiti za nadolazeću sezonu

I dok odbrojavamo posljednje ljetne dane, mislima smo već u novoj sezoni gdje počinje potraga za trendovima koji će nas inspirirati za nadolazeća godišnja doba. Iako nam tradicionalno rujan dopušta da još uvijek uživamo na terasama i balkonima vrijeme je da krenemo sa spremanjem ljetnog accessoriesea i fokusiramo se na uređenje interijera.

Bez obzira na to što nam jesen i zima donose padaline i niske temperature, to je razdoblje u kojem više vremena provodimo u svom domu u krugu najmilijih, stoga je poželjno svoj interijer osvježiti detaljima kako bi ugođaj bio maksimalan.

Detalji čine razliku…

Ako ste kreativni i motivirani, za relativno mali budžet samostalno možete osvježiti svoj dom, a tajna se krije u detaljima. Ključ svega je igra s detaljima koje uklapate u svoj interijer imajući na umu zadržavanje sklada i jednostavnosti.

Odlučite se za jednu temu ili nit vodilju koja će činiti bazu vašeg interijera, a onda detaljima naglasite određene dijelove.

Sneak Peek – trendovi za ovu sezonu

Kako bismo vam olakšali potragu bacilli smo oko na novu JYSK kolekciju jesen/zima 2020. unutar koje smo pronašli detalje za svaki kut vašeg doma.

Ove sezone glavna inspiracija je priroda, a oblici, boje i materijali jasno su inspirirani njenom harmonijom s ciljem ponovnog povezivanja.

Nadahnuti prirodom pronađite inspiraciju za svoj stil

Skladan i nesputan svijet prirode neprestano nas nadahnjuje pri ukrašavanju naših domova. U ovosezonskoj paleti boja možete pronaći nijanse pepeljasto zelene, plavozelene te sve zemljane tonove.

Teksture i materijali kao što su pruće, rese i pliš daju kontrast i toplinu hladnijim tonovima.

U galeriji donosimo nekoliko proizvoda iz nove kolekcije koje bi vas mogle inspirirati za uređenje vašeg interijera.

U svom domu napravite prostor za hygge

Hygge ili “hu-ga” je riječ koja je došla iz skandinavskih zemalja, a predstavlja određeni način života koji postaje aktualan dolaskom jeseni i zime.

Hygge je pojam koji označava poseban osjećaj kojeg sami stvorimo, a uključuje niz pozitivnih osjećaja čiji je zajednički nazivnik – uživanje!

Uvijek je dobar odabir koristiti kao bazu komade namještaja klasičnog dizajna i boja. Okrugli blagovaonski stol i udobne stolice pružaju savršeno okruženje za ugodne večere i druženja uz igru i razgovore.

Skladne dimenzije i oblik blagovaonskog stola čine ga savršenim za male prostore. Idealan balans postiže se u kombinaciji s blagovaonskim stolicama od tkanine.

Uz klasičan namještaj lako je stilizirati blagovaonicu u skladu sa svojim željama. Kako biste postigli željeno, poigrajte se detaljima poput obojenog stakla, ukrasnih kutija i košara te sušenog cvijeća i drugih elemenata iz prirode.

Osvježite svoj dom dekoracijama i dodacima

Detaljima od prirodnih materijala kao što su pruće, ratan ili drvo unesite dašak prirode u vaš dom.

Kombinirajte praktične i lijepe pletene košare uz lagan namještaj od ratana s metalom i staklom u toplim smeđim nijansama kako biste dobili izvorni, prirodni efekt.

Iako je pred nama vrijeme kada ćemo više vremena provoditi u svom domu, nema razloga da svoj interijer ne uredimo tako da ostanemo povezani s prirodom.

Vizija nove JYSK kolekcije jesen/zima 2020. je inspiracija detaljima čiji materijali, boje i oblici odaju dojam kao da prirodu nikad niste niti napustili.

#decor IGRA DARIVANJA

U suradnji s JYSK-om jednu sretnicu nagradit ćemo poklon bonom od 500,00 kuna kako bi početak uređenja interijera bio jednostavniji i zanimljiviji. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica JYSK poklon bona od 500,00 kuna je Anita Lukačić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox!