FOTO by Sass&Belle

Dekor

Oplemenite dom preslatkom terakota vazom ili šarmantnom visilicom!

Viktoria Mikulić 03. veljače 2023.

Ljubav dolazi u mnoštvo oblika, a dekorativne stvarčice jedan su od najljepših načina za iskazivanje iste…

Da bismo imali biljke u svom domu, ne treba nam poseban izgovor. One su uvijek dobrodošle, ne samo da udahnu novu svježinu u naš ambijent, već i zato što nas zelenilo dokazano čini sretnijima.

Bez obzira znate li se pravilno ophoditi s biljkama ili smatrate da jednostavno niste rođeni za održavanje istih, za vas smo pronašli savršene novitete. Iako su žive biljke nešto najposebnije, danas na tržištu postoje gotovo identični primjerci u umjetnom izdanju, stoga vaš dom možete oplemeniti jednom od novih vaza iz Sass&Belle, britanske web trgovine s najkreativnijim home dekor asortimanom.

Unesite malo ljubavi u svoju botaničku kolekciju ovom jedinstveno lijepom žardinjerom, izrađenom u boho stilu i u boji terakote. Ova mini žardinjera ima uzorak reljefnih ljubavnih srca te je savršena za smještaj vaših omiljenih kaktusa ili sukulenata.

Ovaj je proizvod ručno dorađen kako bi se poboljšao mat izgled, uzrokujući male varijacije između dizajna. Njezina cijena iznosi £4.00!

Tu je još jedna vaza, odnosno visilica s motivima grudi. Ako u svom životu imate jednu snažnu ženu, možda biste trebali razmisliti o kupnji ove viseće sadilice, budući da je ista dio osnažujuće kolekcije Girl Power.

Ova ljupka visilica dolazi s lijepim ružičastim parom i nekoliko skromnih zlatnih srca na minimalističkoj bijeloj podlozi. Ista dolazi u kompletu s lancem za jednostavno vješanje, a njezina cijena iznosi £10.00.