FOTO by uncannybrands.com

Dom

Od sada svoje kulinarsko umijeće možete pokazati pomoću “Baby Yoda” lonca za sporo kuhanje!

Antonija Andabak 02. studenoga 2020.

Nikad ukusniju juhicu ili drugo jelo "na žlicu" postignite pomoću ovog Star Wars kulinarskog accessoriesea!

Baby Yoda postala je ikona printeva koji se pojavljuju u svim fashion i beauty sferama, a u posljednje vrijeme popularni je print na maskama za lice, no sada je pravu invaziju napravio u kulinarskom svijetu!

Uncanny Brands kreirao je Star Wars liniju za sporo kuhanje, a jedan od kulinarskih dijelova potreban svakom ljubitelju kuhanja svakako je lonac za sporo kuhanje koji je momentalno dobio vojsku obožavatelja, što štovatelja Star Wars serijala, što pravih Masterchefova.

Novi lonac za sporo kuhanje došao je u pravo vrijeme da pokažete svoje kulinarsko umijeće koje zasigurno nerijetko rezultira ukusnim jelima koja mogu konkurirati top restoranima. Ako tražite set za kuhanje koji bi imao praktičnu svrhu, a ujedno bio prava atrakcija u vašoj kuhinji, počastite se sedmodijelnim setom za kuhanje koji sadrži dva lonca s pripadajućim poklopcima, dva različita tipa tostera te aparat za kavu.

Najbolji dio ove priče neodoljiv je vanjski dizan. Tamnoplava podloga dopušta da se zeleni Baby Yoda istakne. Na loncu su i pokazatelji kada jelu održavate toplinu, kuhate na visokoj ili niskoj temperaturi i naravno gdje isključiti jelo jednom kada ga skuhate.

Ovaj se lonac za kuhanje može naručiti na Amazonu za oko 320 kn, a cijeli set pogledajte OVDJE i šapnite nekome da se uskoro bliži Božić…