FOTO by Instagram @willsmith

Zabava

Od sada možete iznajmiti rezidenciju Banks iz serije “Princ iz Bel Aira”

admin 14. rujna 2020.

Svi ljubitelji popularne serije već tagiraju pratnju i pakiraju kofere!

Okupljanje popularne obitelji serije “Princ iz Bel Aira” već je stara vijest, ali vijest da možete iznajmiti i prenoćiti u rezidenciji Banks spada u kategoriju “Hot News” koja nam baca “bubicu” da je vrijeme za planiranje putovanja.

Službeno je! Omiljena obitelj s Bel Aira uskoro se vraća na male ekrane

Vijest je na svom Instagram profilu objavio Will Smith osobno, a društvo na fotografiji pravio mu je kolega DJ Jazzy Jeff (Jazz).

Unutar rezidencije nalaze se spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, soba za zabavu i naravno – bazen!

Budući da se rezidencija iznajmljuje zbog proslave tridesete godišnjice serije, ova ponuda bit će dostupna samo kroz listopad i to u datumima 02., 05., 08., 11. i 14.

Ono što je interesantno je da, iako vila izvana izgleda identično, unutrašnjost se, od one s filmskog seta, uvelike razlikuje. No zato vas unutar ormara očekuje garderoba korištena na snimanju tako da ćete svoj boravak moći upotpuniti “Fresh” stilom koji je vladao u seriji.

Ako ste već krenuli planirati i pakirati stvari, uzmite trenutak za plakanje, jer je noćenje dostupno samo stanovnicima Los Angelesa – zahvaljujući Covid-19 situaciji.

No kako god, uvijek je lijepo prisjetiti se serije koja je obilježila naše djetinjstvo, stoga ne propustite okupljanje koje je filmska ekipa najavila povodom trideset godina serije.