FOTO by Instagram @willsmith

Poznati

Službeno je! Omiljena obitelj s Bel Aira uskoro se vraća na male ekrane

Krešimir Šustić 11. rujna 2020.

30 godina nakon debitiranja prve epizode

Ako nas nešto može beskrajno jako obradovati, onda je to najava povratka popularnih likova koji su nas prikovali uz male ekrane i nasmijavali do suza.

Jedna od svima dražih, bila je “Princ s Bel Aira” u kojoj je glavnu ulogu imao Will Smith, no tu je i ostala postava glumaca koji su obilježila svoje, ali i naše živote likovima koje su igrali.

Poznata glumačka ekipa okupila se jučer, 10. rujna, kako bi snimila specijalni sastanak koji će se na jednoj streaming usluzi prikazati kasnije ove godine.

Will je za sve ljubitelje showa objavio posebnu fotografiju uz opis: “Danas je točno 30 GODINA otkako je debitirao “The Fresh Prince of Bel-Air”! Dakle, radimo nešto za sve vas…uskoro će se okupljanje prave Banks obitelji pridružiti HBO Maxu!”

Također je i odao počast Jamesu Averyju, poznatom po legendarnom liku ujaka Phila i glave obitelji, koji je preminuo u 68. godini 2014. godine.

Serija se izvorno emitirala na NBC-u od 10. rujna 1990. do 20. svibnja 1996., tijekom šest sezona i 148 epizoda, no postala je kultni klasik čak i među djecom koja nisu niti bila rođena kada se emisija snimala.

Neovisno o tome jeste li favorizirali simpatičnog Carltona i njegove HIT plesne pokrete, šašavu Hillary ili odvažnog i buntovnog Willa, vjerujemo kako se jednako kao i mi veselite povratku veličanstvenih.