FOTO by Instagram @kinderbueno_official

Moda

Od glave do pete u Kinder Bueno kolekciji odjeće!

Viktoria Mikulić 24. travnja 2024.

Kinder proizvodi više nisu samo savršena poslastica...

Kinder Bueno je delikatan čokoladni prutić neodoljivog okusa. Svaki komadić koji se topi u ustima nudi okus kremastog lješnjaka, čokolade i hrskavog vafla u kojima ćete uživati.

Dolazi u zasebno pakiranim prutićima. Kinder Bueno možemo pronaći u tri varijante – s mliječnom, bijelom ili tamnom čokoladom.

Ako ste obožavatelj Kinder Buena, zasigurno vam ona dva prefina prutića nisu dovoljna i uvijek posežete za ladicom sa slatkišima nadajući se da ćete pronaći još jedan.

Nakon što pojedete svoj omiljeni Kinder Bueno, sada taj užitak može trajati malo dulje jer je poznati brend upravo lansirao kolekciju odjeće i modnih dodataka. Vesta, trenirka, sat, cipele, naočale i čarape čine ovu presočnu kolekciju, a svaki od ovih komada krase detalji Kinder Buena.

Na službenom Instagram profilu objavili su nekoliko fotografija i napisali: “Naše osnovne stvari za proljetnu garderobu”, te tako dali uvid u novitete koji će osvojiti svakog slatkoljupca.

Poznajete li osobu koja je ljubitelj Kinder Buena ili ste vi zagrižen fan koji bi nosio ove odjevne predmete? Nama je svaki od ovih komada cool i možemo zamisliti da ih nosimo u dnevnim ležernijim prigodama.

Tko god voli Kinder proizvode zasigurno neće ostati imun na novu kolekciju, baš kao što ni mi nismo mogli odoljeti da je ne predstavimo svima vama.