FOTO by IMDb

Film

Od danas do Božića svake nedjelje gledamo nastavak Harry Pottera

admin 17. studenoga 2022.

Sutra poslije podne kreće prvi dio "Harry Potter i kamen mudraca"

Postoje neki filmovi koje možemo gledati opet, opet i opet, a kada dođe blagdansko razdoblje taj se popis produžuje jer nas čekaju filmski čarobni trenuci.

Filmove “Sam u kući“, “Ta luda božićna zvona” ili “Vilenjak” možemo i jesmo pogledali bezbroj puta, a sada možete pogledati još jedan koji se nijednih blagdana ne smije propustiti.

Harry Potter filmski maraton
Foto: IMDb

Harry Potter serijal filmova

Ove nedjelje pa sve do Božića na Novoj tv moći ćete gledati serijal filmova o najpoznatijem čarobnjaku, a prvi “Harry Potter i kamen mudraca” na rasporedu je sutra u 13h na Novoj tv.

Harry Potter je serijal od sedam romana koje je napisala britanska književnica J. K. Rowling. Knjige opisuju avanture mladog čarobnjaka Harryja Pottera i njegovih najboljih prijatelja Rona Weasleyja i Hermione Granger, učenika Škole vještičarenja i čarobnjaštva Hogwarts. Okosnica radnje romana je Harryjev sukob sa zlim čarobnjakom Lordom Voldemortom, čiji je cilj osvojiti čarobnjački svijet, pokoriti bezjake (ne-magične ljude) te uništiti sve one koji mu stoje na putu.

Harry Potter filmski maraton
Foto: IMDb

Najuspješnije je prošao prvi nastavak filma “Harry Potter i kamen mudraca” sa zaradom od gotovo milijardu dolara, a knjiga je prodana u 107 milijuna primjeraka. Koliko doista vrijedi “Potterovo carstvo” teško je ustvrditi, no prema nekim procjenama nadmašuje 15 milijardi dolara.

Foto: IMDb

Rezervirajte vikende za Harry Pottera

Od sada pa sve do Božića svake nedjelje uživajte u filmskom klasiku koji će vas lagano uvesti u blagdansku čaroliju. Potrebno je samo pripremiti toplu dekicu i vruću čokoladu i uživati.