FOTO by Instagram @thepotteryparade

Dekor

O ukusima se ipak raspravlja! Neobične vaze koje će vas zaintrigirati!

Mia Vodopija 17. lipnja 2021.

Klasični stil staklenih vaza je upravo to – klasičan, ali ponekad je dobra promjena. Zato vam predstavljamo ovaj mali nizozemski brend!

Ljeto je godišnje doba u kojemu sve živne, od grada i ljudi do prirode. Priroda nas ipak smiruje i vraća u neka jednostavnija vremena, a znanstveno je dokazano da ona ima blagotvoran učinak na naš živčani sustav.

Možda mi ne možemo uvijek šetati parkovima i šumama promatrajući sve vibrantne boje majke prirode, ali zato priroda može nama – i to u obliku cvijeća.

Cvjetni buketi mnogima predstavljaju dašak svježine i prirodne ljepote pa zato ima smisla da ćete vaše prekrasne bukete (bili oni manji i jednostavni ili veći i ekstravagantni) htjeti staviti u prekrasne vaze.

Onaj klasični stil staklenih vaza je upravo to – klasičan, ali ponekad je dobra promjena. Upravo zato dopustite nam da vam predstavimo nizozemski brend The Pottery Parade.

Vlasnica brenda Sandra Apperloo kaže da voli boje i uzorke. Priznaje da je slaba na pastelne nijanse, kao i da voli isklesati sitne oči, slikati čudne pjege i stalno isprobavati nove zabavne stvari.

Od najveće do najsitnije vaze, u svaki komad koji stvori ulaže ljubav, razmišljanje i trud. Apperloo da najviše voli vidjeti kako ispadaju različiti likovi na njezinim vazama kada je cijeli proces stvaranja gotov!

Vaze, keramiku i ostale proizvode koje umjetnica izrađuje možete naći na ovom linku.