FOTO by Amazon

Dom

Nutellin adventski kalendar za 2023. slatkoća je na kvadrat!

Viktoria Mikulić 25. rujna 2023.

Osim mini Nutella namaza, sadrži još neke neodoljive poslastice...

Ako nas jedan brend može osvojiti milijun puta, onda je to Ferrero, a posebno njihov kultni proizvod Nutella. Nutella je namaz od lješnjaka koji jednako vole odrasli i djeca. Jede se u kombinaciji s kruhom, palačinkama ili samostalno na žlicu, ovisno o trenutnoj potrebi za slatkim. Osim Nutella namaza, još neki proizvodi u Nutella ruhu oduševljavaju u sličnoj mjeri, poput Nutella B-ready i Nutella biscuits poslastica.

Možemo li ovih blagdana tražiti više od adventskog kalendara prepunog Nutella proizvoda? Vjerojatno ne. U nastavku donosimo sve detalje o tome što sadrži ovaj kalendar, isplati li se i gdje se može kupiti.

Adventski kalendar sastoji se od velike kutije u obliku mega staklenke Nutelle. Kutija ima 24 pretinca, za svaki dan Adventa, od 1. do 24. prosinca (Badnjak). To je iznimno čvrsta i velika kutija s jedinstvenim Nutella božićnim dizajnom koji podsjeća na ružni božićni džemper. 

Nutella adventski kalendar 2023. sadrži mini pakiranja Nutelle, kao i ostale ukusne Nutella deserte poput Nutella & GO, Nutella keksića i Nutella B-ready snacka.

Ovaj adventski kalendar originalno je napravljen za njemačko tržište. Adventski kalendar možete naručiti online putem njemačkog Amazona.

.