FOTO by Facebok @daniellesugden

Ljubimci

Novi Snapchat filter nam omogućuje da svog psića pretvorimo u Disney lik!

Viktoria Mikulić 10. kolovoza 2020.

Što mislite, koga bi najbolje utjelovio vaš ljubimac?

Snapchat filteri zaludili su mase diljem svijeta i bez obzira što su mnogima iritantni jer su na neki način potpuno nerealni, moramo priznati da nas u jednakoj mjeri nasmijavaju.

S njima je moguće doslovno sve, u trenu možete postati druga osoba, staviti nestvarno duge trepavice, zagladiti lice i izgledati poput  vaših najbližih, i ne vidimo ništa loše u tome dok se isto prakticira samo kao zabavna aktivnost.

Ako ste na Snapchatu i kod kuće imate mezimca koji vas često promatra dok radite grimase, onda će za vas dodatan bonus biti što i njega možete u sve to možete uključiti.

Dakle, možete zamisliti oduševljenje svih vlasnika i ljubitelja kućnih ljubimaca kada otkriju novi filter pod nazivom “Cartoon face“ koji će u trenu pretvoriti vašu njuškicu u jedan od omiljenih Disney crtanih likova.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157029269146707&set=gm.3201766446742215&type=3&theater

Jedna vlasnica psa ovu je dobru vijest podijelila u Facebook grupi Dogspotting Society te uz fotku svog ljepotana napisala:

“Za one koji ne znaju…Snapchat ima novi filter koji u osnovi disneyficira vašeg psa. NEMA NA ČEMU. Plz, objavite ovdje svoje buduće Disney ikone.”

Dopustite da vam kažem, rezultati nisu razočarali. Objava ima preko 15 000 lajkova, 6.000 komentara i više od 3.000 dijeljenja, što dokazuje da je filter prilagođen životinjama apsolutni užitak koji će nam kratiti vrijeme u narednim danima.

Neki od rezultata izgledali su kao da su zakoračili iz tvornice Walta Disneya, dok drugi nisu baš odgovarali filtru, ali su nas dobro nasmijali. U stvari, jednom prelijepom momku filter se zaglavio na nosu, što je značilo da ima oči preko nosnica. Kako god ispali, nama su apsolutno svi simpatični.

Filter djeluje i na ljude, tako da mogu samo zamisliti kakve će se ideje izroditi ovog tjedna.

Sretan cartooning, ljudi!