Promo

Novi ”osunčani” koncept L’OCCITANE trgovine

PR 01. ožujka 2018.

Od 2. do 4. ožujka 2018. čeka te 10% popusta uz svaku kupnju ili 15% popusta te poklon dobrodošlice uz kupnju iznad 370 kn.

Svatko tko otputuje u francusku Provansu, zamijetit će nešto odmah po dolasku… sjaj i toplinu zlatnog sunca. Živopisan krajolik, ljupka sela, prostrana polja i planine okupani prekrasnom svjetlošću ostavljaju nezaboravne i tople uspomene na Provansu.

Ta karakteristično provansalska svjetlost ušuljala se u Zagreb i obasjala L’OCCITANE trgovinu u Avenue Mallu.

Novi koncept uređenja trgovine simbolizira ono što Provansu i L’OCCITANE čini tako jedinstvenima – svjetlost sunca. U otmjenom novom dizajnu i arhitekturi ističu se topli elegantni materijali, naziru se vintage detalji i naglašava svjetlost.

Ovaj novi ”osunčani” koncept L’OCCITANE trgovine neodoljivo privlači i poziva svojom modernošću, toplinom i ljepotom.

L’OCCITANE je brend vrhunske francuske kozmetike za njegu lica, tijela i kose, čiji proizvodi očaravaju svojim mirisom, teksturom i trajanjem. Svi L’OCCITANE proizvodi temelje se na prirodnim aktivnim sastojcima, odnosno visokokvalitetnim biljnim i eteričnim uljima, te karite maslacu koji je njihov prepoznatljivi pečat.

 

L’OCCITANE brend potječe iz Provanse, slavi običaje i tradiciju Mediterana te odiše dobrodošlicom, vedrinom i gostoljubivošću. Posjetite L’OCCITANE u Avenue Mallu i isprobajte vrhunske mirisne i njegujuće L’OCCITANE proizvode u posve novom okruženju. Svim svojim osjetilima, otputujte u Provansu…