FOTO by Milka

Dom

Novi Milka okus s hrskavim komadićima badema dokaz je da slatko i zdravo idu zajedno!

Viktoria Mikulić 13. listopada 2020.

Desert koji bismo smazali u trenu...

Jeste li spremni za novi Milka okus? Kombinacija nježne mliječne čokolade s kremastim punjenjem i hrskavim komadićima badema ostavit će bez riječi i najzahtjevnije ljubitelje čokolade. Javite jesmo li u pravu! 

Bademi su jedan od najprepoznatljivijih orašastih plodova s bogatom nutritivnom vrijednošću. Odličan su izvor antioksidansa, vitamina E i B2, bogati su magnezijem, vlaknima i drugim bitnim sastojcima koji itekako doprinose našem zdravlju.

S druge strane, čokolada je jedan od najvećih ljudskih afrodizijaka i malo tko nije ljubitelj iste. Iako se ne preporučuje konzumirati je u velikim količinama, jedna kockica dnevno ne može nam naškoditi, već samo podići raspoloženje.

Milka je brend prepoznatljiv u cijelom svijetu, čije su čokolade mnogima omiljen desert i slatki užitak.

Unutar njihovog raskošnog asortimana može se pronaći pregršt okusa. Dok neki preferiraju klasične poput obične mliječne čokolade ili one s lješnjacima, drugi će svoje favorite pronaći u modernim verzijama Milka čokolade s Oreo ili jaffa keksima, karamelom i slično.

Ova nova varijanta oduševit će i jedne i druge, kao i sve one koji se drže zdravih navika, no istodobno se ne ustručavaju uživati u životu i počastiti se prijeko potrebnom dozom slatkog grijeha.

Milka MMMAX Almond Truffle je mliječna čokolada s alpskim mlijekom punjena s kremom od badema i kakaa (42%) i komadićima badema (8%).

Već je stigla na police naših trgovina pa ako ste ljubitelji slatkog, a pritom vodite i zdrav način života, jedan griz neće vam naštetiti, već će sa sigurnošću osvojiti i najistančanija nepca.